Platforma video chineza ‘Youku’, va lansa un show numit ‘Squid Victory’

Pe 20 octombrie, rețelele sociale au fost umplute cu un anunț despre un nou spectacol de varietate cu un logo familiar care va fi lansat printr-o platformă video chineză.

Diverși utilizatori de internet au distribuit recent diferite postări de la știrile din China, anunțând că Youku va lansa un spectacol de varietăți intitulat ‘Squid Victory’. Potrivit anunțului, concurenții acestui spectacol vor juca jocuri din copilărie și vor urma  misiuni. Youku a anunțat că ‘Squid Victory’ va fi lansat în 2022.

Guvernul chinez a interzis cu strictețe în China K-dramele și K-pop-ul, dar se pare că nu au interzis companiilor de producție să copieze spectacole coreene. De fapt, se știe că China a copiat diferite emisiuni populare din Coreea de Sud. De data aceasta, o companie de producție chineză copiază în mod flagrant seria populară de megahit la nivel mondial ‘Squid Game’ din Coreea de Sud.

Emisiunea chineză ‘Squid Victory’ nu numai că a copiat numele spectacolului, dar sigla folosește aceleași aspecte ale cercului roz, triunghiului și formelor pătrate. Potrivit utilizatorilor de internet, internauții chinezi sunt jenați de cât de asemănător este acest spectacol cu ‘Squid Game’.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s