“The Dreaming”, noul album în limba engleză al grupului MONSTA X: toate detaliile

Monsta X Detail New English-Language Album 'The Dreaming'

MONSTA X scrie în continuare istorie, cu al doilea album complet în limba engleză! Precomenzile încep deja în 22 octombrie, iar presa americană a abordat pe larg subiectul cu entuziasm. Presa americană s-a trezit în 20 octombrie cu anunțul oficial al grupului MONSTA X, care va lansa un album complet în limba engleză în data de 10 decembrie. Precomenzile încep deja în 22 octombrie, probabil după orarul din SUA, și fanii au foarte multe variante din care să aleagă.

MONSTA X este prima trupă K-pop care a lansat un album cu piese complet în limba engleză în mai bine de o decadă. Reamintim că albumul All About Luv” a urcat în Top 5 al clasamentului Billboard 200 în februarie 2020, MONSTA X fiind printre  singurele patru nume de artiști K-pop care au ajuns în top 10 Billboard. 

Aveți mai jos tracklist-ul:  

De asemenea, sunt disponibile patru variante de CD deluxe, cu 88 de pagini de poze, un CD standard sau șase variante individuale ale membrilor cu 44 de pagini de fotografii (inclusiv o versiune cu liderul Shownu), disponibile doar în magazinul web. Albumul va fi disponibil și în varianta vinil și digitală.

În decembrie, grupul va avea mai multe evoluții în timpul turneului iHeartRadio Jingle Ball, având spectacole în Philadelphia, Washington, D.C., Atlanta și Miami. MONSTA X își va începe propriul turneu în SUA anul viitor, începând cu 29 ianuarie, la Radio City Music Hall din New York. pe care îl va încheia la The Forum din Los Angeles pe 27 februarie.

 

Sursa: https://www.rollingstone.com/

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s