CJ ENM a achiziționat SM Entertainment?

CJ ENM And SM Respond To Reports Of CJ ENM’s Acquisition Of SM Entertainment

CJ ENM și SM Entertainment sunt în discuții despre o potențială achiziție a SM Entertainment de către CJ ENM.

Pe 21 octombrie, Maeil Business Newspaper a raportat că CJ ENM va achiziționa SM Entertainment și că  va face publica vestea pe 22 octombrie.

Presa a raportat că, în timp ce CJ ENM va prelua poziția producătorului executiv SM Entertainment, Lee Soo Man, cel mai mare acționar al companiei, Lee Soo Man va continua să îndeplinească rolul de șef care conduce afacerea de conținut a companiei.

Lee Soo Man deține în prezent 18,73% din acțiunile SM Entertainment. Potrivit raportului, CJ ENM evaluează valoarea totală a SM Entertainment între 3 trilioane și 4 trilioane de woni (aproximativ 2,5 miliarde dolari până la 3,4 miliarde de dolari) și intenționează să cumpere toate acțiunile lui Lee Soo Man la un preț cuprins între 600 și 700 de miliarde de woni ( aproximativ 509 milioane USD- 594 milioane).

Potrivit presei, cele două companii discută, de asemenea, posibilitatea ca CJ ENM să-și împartă  afacerile din muzică pentru a fuziona cu SM Entertainment. De asemenea, ei iau în considerare opțiunea de a face CJ ENM cel mai mare acționar, în timp ce Lee Soo Man ar putea să își păstreze unele acțiuni.

Ca răspuns la raport, SM Entertainment a declarat: „Avem discuții cu diverse companii din mai multe unghiuri și nu este adevărat că acordul de achiziție va fi semnat pe 22 octombrie.”

CJ ENM a mai spus: „Revizuim diverse metode pentru dezvoltarea afacerii noastre muzicale, dar nimic nu este confirmat.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s