Lee Chae Yeon nu va participa la turneul grupurilor de la „Street Woman Fighter”

Programul lui Lee Chae Yeon o va împiedica să participe la turneul „On The Stage”.

Pe data de 22 octombrie, agenția lui Lee Chae Yeon, WM Entertainment, a anunțat că fosta membră a grupului IZ*ONE nu va participa la viitorul turneu de concerte dedicat participanților emisiunii „Street Woman Fighter”.

WM Entertainment a clarificat: „Din cauza programului ei, Lee Chae Yeon nu va participa la turneul de concerte „On The Stage”, care va avea loc începând cu data de 20 noiembrie. Ne cerem scuze fanilor lui Lee Chae Yeon care au așteptat acest eveniment și vă cerem să fiți înțelegători”.   

La începutul acestui an, Lee Chae Yeon a atras atenția alăturându-se programului de supraviețuire pentru grupuri de dans inițiat de Mnet, intitulat „Street Woman Fighter”. Lee Chae Yeon a concurat ca membru al echipei WANT până când a fost eliminat din competiție pe data de 5 octombrie.

Între timp, cele 8 grupuri feminine de dans care au participat la emisiunea „Street Woman Fighter” vor întâmpina fanii live cu un turneu de concerte, intitulat „Street Woman Fighter – On The Stage”. Spectacolul va avea deschiderea la Seul în data de 20 noiembrie, și se va continua cu concerte la Busan, Gwangju, Daegu, Changwon și Incheon.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s