Se zvonește că Kim Seon Ho ar fi fost spitalizat + reporterii se înghesuie pe holurile spitalului ca să îl surprindă

Zvonuri care susțin că actorul Kim Seon Ho se află în prezent în spital se răspândesc pe Twitter și pe alte platforme online.

Potrivit mai multor zvonuri publicate în data de 22 octombrie, Kim Seon Ho ar fi internat la un spital universitar de lângă Seongbuk-gu. În plus, unii internauți susțin că reporterii de știri așteaptă în holul spitalului, sperând să-l vadă pe faimosul actor și să îl intervieze.

O postare anonimă declara: „Se spune că reporterii de știri sunt toți înghesuiti în camera de așteptare din holul de la etajul 2 al spitalului K**** U********. O persoană încearcă să se odihnească și să se trateze în intimitate, dar jurnaliştii aceia de gunoi trebuie doar să obţină un interviu cu orice preț. Mă enervează atât de tare”.

Un alt internaut și-a exprimat public furia: „Jurnalişti de rahat. Toate pentru interviurile voastre tâmpite, chiar veți păzi la un spital în timpul pandemiei de COVID, cauzând probleme oamenilor care trec prin cele mai dificile momente și lucrătorilor din domeniul sănătăţii? Este Kim Seon Ho singura persoană din acel spital?! Nu mai aveți niciun pic de respect pentru ceilalți pacienți!? Din cauza infecțiilor cu COVID, oamenii nici măcar nu își pot vizita familiile și cunoștințele din spital. Dar bravo vouă, kekekekeke„.

Între timp, la începutul acestei săptămâni, pe data de 20 octombrie, Kim Seon Ho și-a exprimat oficial scuzele pentru controversa privind relația sa cu fosta lui iubită prin intermediul casei de discuri Salt Entertainment.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s