Lee Yeon Hee spune că a știut că se va căsători din primul moment când și-a întâlnit actualul soț

기사 대표 이미지:[SBS Star] Lee Yeon Hee Says She Knew that Her Husband Was the One to Marry When She First Met Him

Dragoste la prima vedere și mai mult! Actrița Lee Yeon Hee spune că a știut că și-a găsit alesul inimii încă din primul moment când l-a văzut.

În episodul din 24 octombrie al emisiunii de televiziune SBS „My Little Old Boy”, Lee Yeon Hee a avut o apariție ca invitată. În timpul discuției, Lee Yeon Hee a vorbit despre momentul în care și-a întâlnit soțul pentru prima dată.

Lee Yeon Hee a spus: „Mi-am cunoscut soțul printr-o întâlnire oarbă. A fost prima dată când mergeam la o întâlnire de acest gen. Prietenul meu care mi-a organizat la această întâlnire oarbă mi-a spus: „Doar luați o cină obișnuită împreună. Nu fi prea emoționată. Așa că, am mers la întâlnirea oarbă cu atitudine relaxată și haine casual.”

Ea a reluat: „Atunci, totul a început de atunci. Când l-am întâlnit, am știut imediat că el este cel ales. Am știut că el este bărbatul cu care ar trebui să mă căsătoresc.”

Ea a continuat: „Nu ne-am certat niciodată atât de mult încă. De obicei, când există o problemă între noi, îmi ia ceva timp să mă gândesc la asta. Mă duc la el câteva zile mai târziu și îi spun ce simt. Deci, nu se transformă cu adevărat în ceartă.”

Apoi, Lee Yeon Hee și-a împărtășit plăcerea de a găti pentru soțul ei. Lee Yeon Hee a spus: „Îmi place să gătesc, în special mâncarea coreeană. Cel mai bun fel de mâncare coreeană este calamarul picant prăjit. Nu prea îmi condimentez mâncărurile, așa că Sooyoung a spus anterior că nu poate gusta nimic când a încercat să mănânce pastele mele.”

Cu un zâmbet strălucitor, ea a adăugat: „Dar soțului meu îi place să mănânce mâncarea mea. Așa că, încerc să pregătesc cina pentru soțul meu în fiecare zi. Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată a fost faptul că l-am cunoscut”.

Lee Yeon Hee s-a căsătorit cu o non-celebritate în iunie 2020; nu există informații despre soțul ei, cu excepția faptului că el este mai în vârstă decât ea.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s