Kim So Yeon ar putea apărea în sezonul 2 al K-dramei “Tale Of The Nine-Tailed”

Kim So Yeon In Talks To Star In New Season Of “Tale Of The Nine-Tailed”

Kim So Yeon ar putea juca alături de Lee Dong Wook în sezonul 2 al dramei hit “Tale Of The Nine-Tailed”

Pe 27 octombrie, un reprezentant al industriei a spus celor de la Sports Chosun că actrița Kim So Yeon se va alătura dramei postului  tvN “Tale of the Nine-Tailed 2″ ca personaj principal.

Drept răspuns, agenția lui Kim So Yeon, J-Wide Company, a comentat: „‘Tale of the Nine-Tailed 2′ este doar unul din proiectele pentru care a primit scenariul. Nu s-a decis încă nimic cu privire la apariția sa în serial.”

“Tale of the Nine-Tailed” a fost difuzat în anul 2020 avându-i în rolurile principale pe Lee Dong Wook, Jo Bo Ah și Kim Bum.  A fost o poveste modernă de tip fantezie despre un bărbat  gumiho (o vulpe mitică cu nouă cozi) care trăiește într-un oraș mare și o regizoare care investighează evenimentele supernaturale.

Luna trecută, un reprezentant al canalului tvN a afirmat că postul se află în discuții pentru realizarea unui sezon 2 al ‘Tale of the Nine-Tailed.’ Se dorește să fie 16 episoade, care vor fi regizate din nou de Kang Shin Hyo. Se așteaptă multe de la noul sezon al poveștii, având în vedere și faptul că o parte din ea se va desfășura în epoca Joseon, iar alta în perioada colonială a ocupației japoneze.

Lee Dong Wook va continua să fie protagonistul masculin principal, dar personajul principal feminin va fi intrepretat de o nouă actriță.

Kim So Yeon a apărut recent în seriile dramei de mega succes “The Penthouse” în rolul personajului  Cheon Seo Jin, având un rol negativ, motiv pentru care spectatorii sud coreeni așteaptă cu nerăbdare să vadă ce tip de rol nou va aborda aceasta atunci când va reveni pe micile ecrane.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s