Jun So Min începe o relație cu soțul prietenei sale în Teaserul dramei “Show Window: Queen’s House”

Watch: Jun So Min Embarks On A Passionate Affair With Her Friend’s Husband In New Drama Teaser

Channel A  a lansat un teaser video pentru noul serial “Show Window: Queen’s House”.

“Show Window” ste o melodramă misterioasă despre o femeie care susține aventura unei alte femei fără să știe că aventura este cu propriul ei soț. Song Yoon Ah joacă rolul lui Han Sun Joo, regina familiei sale perfecte, Lee Sung Jae joacă rolul soțului ei Shin Myung Seob, Jun So Min joacă rolul iubitei sale Yoon Mi Ra, iar Chansung din 2PM joacă rolul lui Han Jung Won,  fratele mai mic al lui Han Sun Joo.

Primul teaser al dramei se concentrează pe relația neobișnuită dintre Song Yoon Ah și Jun So Min. Jun So Min întreabă: „De ce ești drăguță cu mine?” iar Song Yoon Ah răspunde: „Conexiunea noastră nu este una obișnuită”. Clipul arată apoi prietenia lor înflorind în momentele de apropiere dintre cele două femei. Jun So Min spune: „Ar trebui să fiu sora ta mai mică?” iar Song Yoon Ah răspunde călduros: „Suntem surori. Chiar din acest moment.”

Teaserul ia o întorsătură mai întunecată când Lee Sung Jae ajunge în scenă. El și Jun So Min încep o poveste de dragoste pasională care duce la consecințe teribile, cum ar fi o femeie fără nume care zace plină de sânge pe podea și un accident de mașină înspăimântător pe stradă.

Al doilea teaser este spus din perspectiva lui Yoon Mi Ra, personajul lui Jun So Min. Peste un montaj de scene de dragoste intense și pasionale cu Lee Sung Jae, ea spune: „Ceea ce spun ei este adevărat. Sunt îndrăgostită de bărbatul altei femei.” Deznădăjduită de iubirea ei fără speranță, ea stă în fața unui camion, dar Song Yoon Ah îi salvează viața și îi promite: „Voi fi de partea ta”, fără să știe că relația de dragoste este cu propriul ei soț.

Drama a dezvăluit și un set de postere înfricoșătoare. Într-una, Song Yoon Ah își îmbrățișează soțul în fața unei ferestre de sticlă crăpate care este mânjită cu sânge. Deși se uită cu dragoste la el, ochii lui sunt ațintiți asupra a ceea ce are în fața lui. Legenda spune: „În masca mea încep să apară crăpături”. Următorul poster dezvăluie că Lee Sung Jae se uită de fapt la reflecția lui Jun So Min, care stă în spatele cuplului căsătorit și îi privește cu o privire posesivă.

“Show Window” are premiera în luna noiembrie.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s