Cântărețul Choi Sung Bong recunoaște că a mințit că are cancer!

În data de 29 octombrie, portalul de știri „Xportsnews” a lansat declarația lui Choi Sung Bong.

În scuzele oficiale, care au fost lansate prin intermediul presei, Choi Sung Bong a spus: „Îmi cer scuze sincer pentru că am dezamăgit multă lume cu a mea controversă cu privire la „falsificarea cancerului”. În prezent nu sunt bolnav de cancer și recunosc că nu sufăr de cancer de colon, prostată, tiroida, plămâni, creier și inimă, în afară de tulburarea depresivă recentă și tulburarea de stres posttraumatic.”

El a continuat: „Vreau să îmi cer sincer iertare tuturor celor care m-au susținut de la „Korea’s Got Talent” în 2011 și dându-mi titlul de „Reprezentantul speranței”. Sufăr pentru cei care au fost răniți de „cancerul meu fals” și vreau să-mi plec capul în semn de scuze față de membrii familiei numeroșilor pacienți de cancer care încă suferă.”

În continuare, a mărturisit: „Este adevărat că am îndurat mulți ani luând zeci de pastile și medicamente în fiecare zi cu dorința de a cânta. Viața mea este ca un iad din cauza depresiei și a rănilor, care nu știu de unde provin”.

Choi Sung Bong a continuat să își ceară scuze: „Le mulțumesc sincer tuturor și le cer scuze celor care m-au alinat și m-au îmbrățișat ca o familie timp de zece ani. Acum, voi pune totul jos și nu voi înceta să visez să cânt din nou. Voi reflecta la ce am făcut, nu ca și cântăreț Choi Sung Bong, ci ca o persoană umilă.”

El a continuat: „În prezent, lucrez la un mic restaurant în mediul rural, astfel încât să pot rambursa toți banii de sponsorizare pe care i-am strâns. Ar putea dura ceva timp, dar voi munci toată viața pentru a rambursa banii de sponsorizare, care mi-au fost oferiți”.

Choi Sung Bong a început să primească recunoaștere prin programul de audiție „Korea’s Got Talent”. La acea vreme, a ajuns pe locul doi și a debutat drept cântăreț. A câștigat multă atenție pe măsură ce a ajuns de succes, în ciuda unei copilării dificile.

Apoi, în luna ianuarie a acestui an, a declarat că suferă de cancer și se concentrează pe tratamentul costisitor. Dar, de fapt, după vestea cancerului său, a început să strângă fonduri pentru ultimul său album și pentru a-și sprijini cariera sa de cântăreț. Reporterii au ridicat suspiciuni despre falsitatea bolii sale.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s