Cum sărbătoresc coreenii Halloween-ul?

Itaewon, Hongdae areas crowded on Halloween despite virus woes

Halloween-ul din Coreea de Sud este diferit față de cel cunoscut și sărbătorit în America!

Pentru a sărbători Halloween-ul, persoanele din Coreea de Sud organizează petreceri tematice, festivaluri și parade în cadrul cărora se costumează în diferite personaje, își fac fotografii, se joacă jocuri și multe altele.

Paradele se țin de obicei în orașele mari și sunt frecventate deseori de copii, adolescenți și adulți tineri. Una dintre cele mai cunoscute parade de Halloween din Coreea de Sud are loc în Itaewon și este caracterizată prin numărul mare și divers de participanți pe care îi găzduiește.

Halloween festival takes root in Korea : Korea.net : The official website  of the Republic of Korea

După terminarea paradei începe festivalul, locul în care tinerii se distrează, beau și dansează până dimineața în zori. Festivalul de Halloween din Itaewon este foarte aglomerat și oferă oamenilor o bună posibilitate de a socializa.

Itaewon, Hongdae areas crowded on Halloween despite virus woes

Parcurile mari din țară găzduiesc, de asemenea, petreceri tematice la care pot participa copiii și bătrânii. Un parc cunoscut pentru aceste petreceri este „Everland” și faima lui vine de la mâncărurile sezoniere preparate cu ocazia sărbătorii de Halloween, de la jocurile interactive din cadrul acestuia, dar și de la atelierele de machiaj și pictură.

Everland has opened the 'Blood City Season 3' the Halloween festival | HaB  Korea.net

Cluburile sunt și ele o opțiune destul de bună pentru a petrece. În noaptea de 31 octombrie, din boxele cluburilor ies hit-uri special create pentru Halloween, barmani ornează festiv paharele de băutură, iar atmosfera este pur și simplu uimitoare.

Halloween At The Best Club in Asia | 10 Magazine Korea

Pentru a afla mai multe despre sărbătoarea de Halloween din Coreea de Sud vă invit să urmăriți câteva videoclipuri făcute de diferite persoane ce au participat la evenimentele despre care am vorbit mai sus!

Din păcate, datorită pandemiei COVID-19 și a restricțiilor actuale, paradele nu au avut loc anul trecut, iar anul acesta vor fi organizate într-un cadru mai restrâns.

Un gând despre „Cum sărbătoresc coreenii Halloween-ul?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s