Internauții sunt emoționați după ce au citit recenziile lăsate de mamele singure care au primit sponsorizări de la IU

Internauții au fost emoționați după ce au citit recenziile lăsate de mamele singure care au primit sponsorizări pentru electrocasnice de la cântăreața IU.

În data de 29 octombrie, un internaut a creat o postare pe un forum online, intitulată “Recenzii lăsate de mamele singure care au primit sponsorizare de la IU”. Aici, internautul a postat mai multe capturi de ecran cu mesajele lăsate de mamele singure, care i-au mulțumit lui IU pentru noul lor frigider, mașină de spălat rufe și multe altele.

Mama singură care a primit un frigider nou a scris o postare intitulată “Frigiderul a fost expediat și instalat pentru mine de IU”. Ea a continuat: “Ce Doamne… încă nu-mi vine să cred nici după ce mi l-a expediat. Frigiderul pe care l-am folosit anterior era cel pe care îl folosisem la vârsta de douăzeci de ani când locuiam singura, este vorba de peste 15 ani.L-am folosit bine deși a eșuat de câteva ori. Dar recent, a continuat să facă figuri și nu cu mult timp în urmă, eu și copiii mei am avut enterită și ne-am simțit rău. Simptomele primului meu copil au fost atât de severe încât nu putea nici măcar să mearga la școală. Văzându-mi copilul primind medicație în timp ce plângea, am avut sentimente amestecate. M-am întrebat dacă există frigidere ieftine folosite și eram în mijlocul unei decizii uriașe de a cumpăra un frigider bun în rate, când dintr-o dată am văzut o organizație menționând că sponsorizează electrocasnice. Am aplicat doar gândindu-mă că aș putea avea o șansă, dar chiar sunt emoționată, de fapt, TT. Ei chiar l-au montat și au plecat, dar sunt încă în stare de șoc… Mulțumesc mult, că nici nu pot să exprim în cuvinte.”

O altă mamă singură care a primit o mașină de spălat rufe a scris: “Șoferul care mi-a expediat și instalat [mașina de spălat rufe] a fost foarte prietenos. A sosit mașina de spălat rufe mare de 16 kg și acum îmi pot spăla păturile fără să-mi fac griji~ ^^ Momentan muncesc din greu pentru a spăla hainele bebelușului meu care se adunaseră anterior. Având o mașină de spălat rufe bună după atât de mult timp, îmi place foarte mult. Mulțumesc ^^.”

Au fost și alte mame singure care au primit dezumidificatoare și uscătoare de rufe, exprimându-și recunoștința.

Ca răspuns, internauții au lăsat comentarii precum:

Vreau să mă căsătoresc cu IU!”

“Ea e minunată.”

“IU este atât de cool. Sper că toate acele [mame singure] continuă să fie fericite.”

“IU este cu adevărat uimitoare. Atât de respectabila și drăguță.”

“Wow, asta e cu adevărat emoționant.”

“În realitate, oameni precum IU și Yoo Jae Suk, care donează foarte mult, sunt atât de grozavi. Văzând că oamenii folosesc [produsele], mă face fericit”.

“IU este cu adevărat o persoană respectabilă”.

„IU și fanii lui IU sunt toti oameni minunați. IU câștigă mulți bani, dar știe și cum să ofere altora. Vă rugăm să aveți o carieră de lungă durată.”

“Acestea sunt lucruri în care oamenii chiar au nevoie de ajutor… trebuie să fie atât de recunoscători.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s