Jaehyun din NCT va juca într-un nou serial

NCT’s Jaehyun Confirmed To Star In New Drama

Jaehyun din NCT și-a ales următorul proiect de actorie!

În data de 2 noiembrie, reprezentanții industriei au declarat că Jaehyun va juca în adaptarea în serial a filmului din 2001 „Bungee Jumping of Their Own”.

Ca răspuns la articol, agenția SM Entertainmnet a confirmat: „Este adevărat că Jaehyun va juca în producția care are la bază filmul ‘Bungee Jumping of Their Own’.”

Filmul a apărut în anul 2001 și spune povestea profesorului de liceu Seo In Woo, interpretat de Lee Byung Hun, căruia îi este dificil să treacă peste moartea iubitei sale In Tae Hee, portretizată de Lee Eun Joo. Filmul urmărește parcursul personajului o dată ce îl întâlnește pe elevul Im Hyun Bin, jucat de Yeo Hyun Soo, care se comportă exact ca In Tae Hee. Jaehyun va juca rolul lui Im Hyun Bin în dramă.

Serialul făcut după „Bungee Jumping of Their Own” va fi produs de Choi Nak Kwon, care a participat și la realizarea filmului original, și va fi regizat de Kim Jong Hyuk, care a lucrat și la producții precum „Spring Day” și „Quiz of God: Reboot”.

Drama va avea 16 episoade, fiecare având lungimea de 25 de minute. Filmările vor începe în luna ianuarie, iar premiera va avea loc pe la jumătatea anului 2022.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s