Procuratura cere un an de închisoare pentru Han Seo Hee, pentru consum droguri în perioada de probațiune

Procurorii cer doar o pedeapsă de un an închisoare după ce Han Seo Hee, ea fiind eliberată condiționat pentru consum de droguri, delict pe care l-a repetat în perioada de probațiune.

Procuratura care reprezintă Tribunalul Districtuluii Suwon a cerut o pedeapsă de un an de închisoare pentru fosta stagiară idol Han Seo Hee, care se confruntă în prezent cu cea de-a doua acuzație de consum ilegal de droguri. 

În august 2020, Han Seo Hee a fost reținută după ce a fost testată pozitiv pentru  metamfetamina în timpul unui control obișnuit. La acea vreme, ea se afla în probațiune (perioada de 3 ani) pentru prima sa infracțiune de consum de metamfetamină din 2016 (sentința fiind pronunțată în 2017).

Drept urmare, urmărirea penală a cerut suspendarea imediată a sentinței de eliberare cu probațiune a lui Han Seo Hee. Ulterior, Serviciul Național de Medicină Legală a efectuat un test  de păr pentru Han Seo Hee, rezultatul testului fiind negativ.

Han Seo Hee neagă în prezent acuzațiile de consum de droguri în timpul perioadei de probă, susținând că a existat o eroare la testul clinic de urină din iulie 2020. 

Han Seo Hee și acuzarea se vor confrunta la judecată  pe 17 noiembrie.

Sursa

2 gânduri despre „Procuratura cere un an de închisoare pentru Han Seo Hee, pentru consum droguri în perioada de probațiune

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s