Taewoon, fost membru SPEED, atrage atenția comentând modul injust în care industria etichetează idolii

Un talk show de pe YouTubeShingosik – The Return of Idols‘ găzduit de fostul membru SPEED Sungmin și fostul membru A-JAX Jihu atrage atenția internauților.

În timpul primului episod din ‘Shingosik – The Return of Idols‘, gazdele, foști idoli, au invitat câteva chipuri cunoscute ca invitați – foștii membri SPEED Taewoon și IONE. Reunindu-se ca foști membri ai SPEED după o lungă perioadă de timp, Sungmin și-a amintit cu energie despre zilele sale de idoli cu cei doi foști colegi de grup. Taewoon și Sungmin și-au amintit, de asemenea, de zilele lor ca membri Co-ed School înainte de debutul lor în SPEED, deoarece amândoi au remarcat cât de mult s-au simțit ca fiind „decoruri secundare” în timpul zilelor de co-ed și  au spus că „nu s-ar mai întoarce niciodată” la acea perioadă.

În timp ce observa o cronologie a carierei lui Taewoon, idolul a fost întrebat despre cum a fost să meargă în programul de competiție hip-hop „Show Me The Money” ca fost idol. Când gazda a întrebat: „Nu a fost la fel de rău când erai acolo? Cum sunt criticați idolii sau foștii idoli în emisiuni ca aceasta?”, Taewoon a răspuns: „Acesta este ceva cu care oamenii ca noi vor trebui să se confrunte toată viața. „

El a continuat: „A fost rău atunci, este rău acum și va fi rău în viitor. Chiar urăsc asta, dar nu există nicio modalitate de a schimba asta. Oamenii susțin că nu au prejudecăți împotriva idolilor, dar în mintea lor, ei judecă.”

Auzind asta, gazda a remarcat: „Dar în cazul tău, chiar ai scăpat de acea imagine de idol”. Cu toate acestea, Taewoon a respins acest comentariu cu: „Dar ce este rău în a fi fost un idol în primul rând? Continuă să vorbești despre asta de parcă ar fi ceva de spus, urăsc asta. Am fost atât la „Show Me The Money”, cât și la „MIXNINE”. Desigur, „MIXNINE” a fost mai dificil. Dacă ai vedea ce au făcut acei copii pentru a supraviețui, literalmente merg atât de tare până strâng din dinți. Nu dorm. Sunt atât de multe de exersat, de la cântări live, la dans, la spectacol, sincer, oamenii nu ar trebui să aibă altceva decât respect pentru idoli.”

Dând din cap la cuvintele lui Taewoon, MC-ul  Sungmin a adăugat: „Orice idoli care văd asta trebuie să se simtă consolați și mândri”.

Aveți mai jos emisiunea:

 

Sursa

Un gând despre „Taewoon, fost membru SPEED, atrage atenția comentând modul injust în care industria etichetează idolii

  1. Ella Vasile

    Taewoon, e fratele mai mare al lui Zico.Tinerii acestia muncesc pana la epuizare! Nimeni nu merita ura, chiar daca sunt rivalii trupei tale favorite , toti trec prin aceleasi greutati ! Cand lucrurile vi se par grele ar trebui sa va ganditi la ei!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s