Heeseung din ENHYPEN își revine după operație

ENHYPEN’s Heeseung Recovering From Surgery

A fost anunțat că Heeseung din ENHYPEN se recuperează după operație.

În data de 3 noiembrie, agenția de care aparține trupa masculină, BELIFT LAB, a anunțat că Heeseung a trecut printr-o operație de extirpare a unui chist epidermoid de la un deget de la picior și i-a fost recomandat de către doctori să se odihnească.

De asemenea, agenția a spus că Heeseung se va odihni pentru o săptămână, iar dacă va fi nevoie de o recuperare mai lungă decât a fost anticipat, este posibil ca artistul să își limiteze contribuția în prestațiile grupului la următoarea întâlnire cu fanii care va avea loc pe 19 noiembrie.

Întreaga declarație a agenției este mai jos:

„Bună ziua.

Aici este BELIFT LAB.

Ne-ar plăcea să vă oferim informații cu privire la starea de sănătate a lui Heeseung, membru al trupei ENHYPEN.

În timpul activităților grupului masculin pentru cel mai recent album, artistul a experimentat durere la un deget al piciorului drept, motiv pentru care a fost la spital pentru un control, unde a fost diagnosticat cu un chist epidermoid. Urmând sfatul medicului fizician pentru tratament, Heeseung a suferit o operație luni, 1 noiembrie, imediat după finalizarea promovărilor pentru album. Pentru moment, artistul se odihnește și se recuperează timp de o săptămână, la recomandarea doctorilor.

Oricum, dacă recuperarea va dura mai mult decât a fost preconizat, vă rugăm să înțelegeți că s-ar putea ca Heeseung să nu poată participa integral în prestațiile trupei de la întâlnirea cu fanii 2021 ENHYPEN [EN-CONNECT: COMPANION], programată pentru data de 19. Vom continua să fim atenți la recuperarea lui Heeseung și vom stabili nivelul său de participare luând în considerare sfatul fizicanului și condiția artistului, pentru a ne asigura că nu este tensionat în mod nejustificat. 

BELIFT LAB va continua să pună pe primul loc sănătatea și siguranța artistului, motiv pentru care ne vom asigura că vom face tot posibilul ca Heeseung să se bucure alături de fani într-o condiția cât mai bună. 

Vă mulțumim!”

Sursa: soompi

Un gând despre „Heeseung din ENHYPEN își revine după operație

  1. mariagrafu

    Am suferit și eu o astfel de intervenție. Când am ajuns la spital pentru a fi operată, in sala de așteptare mai erau și alte 5 persoane cu aceași problema și m-am panicat la început, dar după operație m-am recuperat destul de ușor, fiind nevoie de cam 2 săptămâni de tratament pentru a nu reapărea reacții adverse. Oricum, îmi doresc ca Heeseung sa fie bine și sunt sigură că se va recupera rapid.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s