Fanii sunt îngrijorați după ce citesc o scrisoare de la RM din BTS

7 Fascinating Facts about RM, the Charismatic Leader of BTS - FlowerAdvisor  USA Blog

RM din BTS a adresat o scrisoare fanilor.

În data de 4 noiembrie, RM a lansat o scrisoare pe platforma Weverse. După citirea acesteia, fanii ARMY au început să își facă griji, întrebându-se dacă idolul se simte bine. RM a scris:

„Sper că sunteți cu toții bine. Devine din ce în ce mai greu să scriu scrisori lungi, dar simt că voi uita complet cum se scriu dacă nu o mai fac, așa că m-am gândit să scriu una acum.

Deși nu știu cum să vă spun toate gândurile întâmplătoare care îmi trec prin cap, faptul că vreau ca toți cei ce ne iubesc să fie pașnici nu s-a schimbat. Caut pace și stabilitate de atât de mult timp, dar nu pot trece peste faptul că oamenii, poate chiar eu, îmi doresc un fel de dramă. Cred că este o anomalie ciudată care mă îngrijorează când lucrurile se stabilizează puțin.

A trecut mult timp de când am venit în Seul, de la 17 ani. Când mă uit în urmă, mă simt ciudat că nu văd nimic schimbat. Până la urmă, am doar 28 de ani și cred că va fi nevoie de nenumărați ani să devin atât de ferm pe cât sper. Sincer să fiu, am început din nou să scriu într-un jurnal, dar astăzi nu am vrut să țin în mână un stilou, așa că am scris aici. Nu știu de ce scrisul meu este întotdeauna același, așa cum era când scriam în fan cafe. Mi-e foarte dor de voi și mă gândesc la voi chiar și acum.

Iarna a venit atât de brusc, încât m-am speriat, dar este un sezon potrivit pentru plimbare. Să ne întâlnim din nou când vântul se va încălzi! Ca întotdeauna, voi lucra pentru muzică, iar corpul și mintea mea vor aștepta acea zi. Mi-e dor de voi!”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s