Lee Ji Hoon a adus un prieten la filmări + își cere scuze în urma comportamentului său

Actorul Lee Ji Hoon a transmis un mesaj prin care își cere scuze, după ce el și prietenul său au intrat într-un conflict cu un membru al staff-ului.
Pe 3 noiembrie, Lee Ji Hoon a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce producătorii viitoarei drame „Sponsor” – în care Lee Ji Hoon va juca – au lansat o declarație despre afirmația unui membru al personalului că actorul ar fi adus un prieten de-al său și că s-a comportat inadecvat pe platouri. Membrul personalului a spus: „Nu cred că a fost corect ca el să aducă acea persoană pe platou și să amenințe pe cineva”.

Producătorii dramei au explicat că actorul și cunoștința lui au avut un conflict cu un membru al personalului de pe platou, dar a fost din cauza unei neînțelegeri. Ei au dezvăluit: „Lee Ji Hoon ne-a transmis scuzele sale pentru că nu s-a comportat mai înțelept și mai matur și pentru că a permis să apară un conflict între cunoscutul său și membrul personalului. Este îngrijorat că nu poate intra în contact cu membrul personalului în acest moment. „

Agenția lui Lee Ji Hoon, Ssom Entertainment, a lansat, de asemenea, o declarație similară. Ei au scris: „Este adevărat că a existat un conflict între cunoștința actorului nostru și un membru al personalului. Actorul Lee Ji Hoon a încercat să-și ceară scuze în ziua în care s-a întâmplat asta și credem că este regretabil că nu a fost terminat fără probleme”.

Agenția a continuat: „Actorul reflectă profund la faptul că prietenul său a vizitat platoul de filmare și că a fost un moment în care a tulburat liniștea și încearcă continuu să ia legătura cu membrul personalului prin echipa de producție, deoarece membrul personalului în cauză nu poate fi contactat momentan.”

Despre afirmația că prietenul lui Lee Ji Hoon „și-a dat jos pantalonii și a provocat o tulburare”, agenția a explicat: „Se pare că membrul personalului a scris astfel despre cum el și-a schimbat hainele în grabă din cauza programului încărcat de pe platouri din acea zi. Ne cerem scuze față de membrii personalului de pe platou care s-au simțit inconfortabil din cauza asta. Vom fi mai atenți în viitor, dar sperăm că nu există neînțelegeri în acest sens.”

Ei au concluzionat: „Actorul este conștient de gravitatea incidentului și reflectă profund. Sperăm că va putea lua legătura cu membrul personalului și că poate rezolva problema. Ne cerem scuze pentru că am deranjat mulți oameni”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s