Un fan sasaeng a continuat să sune în timpul live-ului ținut de Minhyuk din MONSTA X de ziua lui + l-a supărat pe idol

Minhyuk din trupa MONSTA X a fost vizibil afectat de faptul că un fan sasaeng a continuat să sune în timpul live-ului său, deși l-a rugat să înceteze.

Pe 3 noiembrie, a fost ziua de naștere a lui Minhyuk. Chiar la miezul nopții, hashtag-ul #HBDTOMINHYUK a urcat pe locul 1 în trendurile mondiale de pe Twitter.

Câteva ore mai târziu, idolul a mers pe aplicația ‘V LIVE’ pentru a-și sărbători ziua împreună cu fanii Monbebe. El a avut tort, cadouri și multe decorațiuni. Totul mergea perfect, atmosfera era festivă și frumoasă, până când telefonul său a început să sune, stricându-i starea de spirit. 

Minhyuk a spus mai întâi: „Îmi intră un apel de la un MONBEBE. Nu mă suna. Nu ești MONBEBE.” Totuși, fanul sasaeng nu s-a oprit și a tot deranjat transmisiunea live. Minhyuk și-a pierdut răbdarea și a spus: „Ah, ți-am spus să nu mai suni. Suntem în mijlocul petrecerii dar pare că avem un oaspete neinvitat. Ți-am spus să nu faci asta.”

Chiar și după al doilea avertisment de la Minhyuk, sasaeng-ul a continuat să-l sune. S-a văzut clar că Minhyuk era supărat și a spus: „Blochez numărul, dar de ce m-au tot sunat?”

Fanii care îl urmărau live au lăsat comentarii, cum ar fi: „Minhyuk, te rog, nu fi supărat”, „Cred că și eu aș fi supărat dacă aș fi Minhyuk”, „Sasaeng-ul este atât de enervant”, „Te rog, te rog. nu stricați starea de spirit,  pe bune” și multe altele.

Nu este prima dată când 

Sursa

2 gânduri despre „Un fan sasaeng a continuat să sune în timpul live-ului ținut de Minhyuk din MONSTA X de ziua lui + l-a supărat pe idol

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s