Woo Do Hwan, Kim Sae Ron, Lee Sang Yi și alții sunt confirmați pentru rolurile din serialul original Netflix ‘Hunting Dogs’

Deși nu a revenit încă oficial din armată, Woo Do Hwan și-a ales deja oficial primul proiect tv!

Pe 5 noiembrie, remake-ul serialului original de webtoon „Hunting Dogs” și-a dezvăluit lista  distribuției plină de vedete, inclusiv Woo Do Hwan, Kim Sae Ron, Lee Sang Yi, Park Sung Woong și Heo Joon Ho. „Hunting Dogs” va spune povestea unui tânăr care pășește într-o lume a rechinilor cămătari care se luptă pentru bani și se încurcă cu o forță periculos de puternică.

Woo Do Hwan va juca rolul lui Gun Woo, care se aruncă în lumea cămătarilor pentru a plăti datoriile. Gun Woo a fost o minune al boxului care a obținut victoria supremă la competiția de box pentru începători, dar a pornit de la zero ca bodyguard după ce a dat de cămătari pentru a-și plăti datoriile mamei sale. Lee Sang Yi va juca rolul lui Woo Jin, un personaj care îl ajută pe Gun Woo și îi rămâne alături.

Kim Sae Ron va juca rolul lui Hyun Joo, un personaj care este considerat familie pentru președintele Choi (interpretat de Heo Joon Ho). Se așteaptă ca ea să demonstreze farmecele de „girl crush” și mulți așteaptă cu nerăbdare chimia ei de pe ecran cu Woo Do Hwan și Lee Sang Yi. În plus, actorul Park Sung Woong va juca rolul rechinului cămătar nemilos Myung Gil.

Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s