Lee Ji Hoon neagă personal acuzațiile că ar fi făcut abuz de statutul de celebritate pe platoul de filmare de la „Sponsor”

Actorul Lee Ji Hoon a vorbit personal pentru a nega acuzațiile continue conform cărora și-a abuzat statutul de celebritate pe platoul dramei sale „Sponsor”.

Lee Ji Hoon a scris următoarele pe contul  personal de Instagram:

Bună ziua. Sunt Lee Ji Hoon. Îmi cer scuze că am vorbit doar acum. În primul rând, îmi cer scuze sincer pentru frecușul dintre prietenul meu și șeful de platou de la filmare. Sincer să fiu, nu știu ce conversație a avut loc între ei. Dar un lucru pe care îl știu este că este vina mea că prietenul meu m-a vizitat pe platoul de filmare pentru a-mi face un cadou. Îmi pare rău dacă șeful de platou s-a simțit inconfortabil cu asta. Îmi cer sincer scuze. De acum înainte, voi va fi foarte precaut să nu vină prieteni pe platou.

Totuși, dacă nu vă supărați, aș vrea să ascultați măcar o dată povestea mea… Am vrut să spun ce este adevărat… pentru că există o mulțime de cuvinte și întâmplări exagerate și distorsionate.. .Vă anunt pentru că nu cred că mai pot aștepta… Am menținut relații bune cu alți membri ai personalului fără probleme până acum… Făceam tot posibilul să completez cumva pentru lipsa mea de abilități și pentru că mă comport foarte bine… Ca să fiu complet sincer,  directorul hyung  s-a comportat nepoliticos cu managerul meu, cu reporterii care au venit la interviu pe platou, cu figuranții și cu mine la fel… După ce am văzut asta , pentru că și eu sunt o persoană, nu eram într-o dispoziție bună. Este adevărat că anterior m-am întrebat de ce, în loc să spună măcar un cuvânt cu amabilitate indivizilor care sunt și oameni care muncesc din greu, a trebuit să-i maltrateze. Un platou de filmare este format din membri ai personalului și actori, precum și manageri și este un loc în care disconfortul este posibil în anumite momente, așa că am încercat tot posibilul să gândesc pozitiv această situație. Dacă nu s-ar fi întâmplat nimic înainte, atunci nu m-aș fi gândit la astfel de lucruri despre hyung (manager). În cei nouă ani în care lucrez, încă țin legătura cu membrii staff-ului din proiectele anterioare, regizori și directori, să se spună că am abuzat de statutul meu de celebritate… Când am văzut mesajele și videoclipurile despre mine de când am intrat prima oară în compania mea, mi-am cerut scuze pentru părțile în care am greșit. Dar nu cred că ar trebui să-mi cer scuze pentru lucruri pe care nu le-am făcut. Așa că, după ce am văzut atât de multe știri despre multe incidente care nu au avut loc, m-am gândit că acest lucru nu mai poate continua și am decis să-mi las mesajul aici… doar cu adevărul.

Primul adevăr denaturat este că prietenul meu nu mi-a pregătit o petrecere de naștere în acea dimineață. Dar, din fericire, doi dintre fanii mei au oferit mâncare tuturor membrilor personalului. Apoi, după ce s-a încheiat filmarea de dimineață, pentru un moment foarte scurt, m-au felicitat de ziua mea în parcarea de la subsol. Asta e tot. Al doilea [adevăr distorsionat] este că mi-am dat jos pantalonii și am făcut tam-tam, ceea ce este un zvon ridicol care circulă. Jur pe numele meu că nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Toți membrii personalului de pe platou au văzut și știu că acesta este adevărul absolut. Când nu era o filmare la un platou, ci afară, nu era un loc bun de schimbat, așa că am folosit mașina, baia, strada și holurile pentru a mă schimba, dar de fiecare dată când membrii personalului m-au acoperit .

Al treilea. Prietenul meu a avut un conflict cu directorul de platou, dar nu este adevărat că l-am încurajat. Am încercat să-l țin. Și asta, membrii personalului au văzut și [ochii mei nu erau de genul] „cum îndrăznești să te pui cu mine”, dar mă uitam la prietenul meu ca și cum i-ar fi spus: „Ce faci, de ce te porți așa? ‘ De asemenea, i-am spus doar mangerului  hyung să se oprească și asta e tot. Apoi, am așteptat până când toate filmările s-au terminat și m-am apropiat de mangerul hyung pentru a încerca să-i cer scuze pentru prietenul meu, dar el a spus: „Apropierea este interzisă, fără atingere, fără atingere. Da~ Am terminat de vorbit cu avocatul meu. Crezi că ești singurul care cunoaște rechinii și gangsterii? Astfel, personal nu mi-am putut transmite scuzele în mod corespunzător. În ceea ce privește zvonurile că l-am împins pe mangerul hyung de la o conversație cu prietenul meu, se va dovedi odată ce va ieși filmarea de pe camerele de securitate.

În al patrulea rând, nu am auzit niciodată de povestea scriitorului. Cum pot să îndrăznesc, ca și cum doar lăsând comentarii [nepăsătoare] la un articol, să cer doar să înlocuiesc scriitorul așa? Tot ce s-a întâmplat a fost că înainte de a începe drama, regizorul mi-a explicat personajul și i-am lăsat un mesaj Kakao în care spuneam că voi avea încredere în el și voi merge mai departe cu proiectul. Asta e tot. Mai am mesajele partajate cu directorul. Dacă scriitorul și echipa de producție continuă să spună povești pe care numai ei le știu, ca și cum ar fi adevărate, îmi voi încărca  conversațiile de pe Kakao.

Al cincilea, să abuzezi de statutul tău de celebritate este ceva ce nu ar trebui să faci… Nu există absolut nicio scriere care să clarifice cum am abuzat de statutul meu de celebritate, iar articolele sunt doar pline de știri ca și cum ar fi adevărate. Iar acum apar articole de știri care susțin că m-am purtat cu aroganță abuzând de statutul meu de celebritate… Acest lucru mă distruge complet… Sunt o persoană care pur și simplu nu este capabilă de așa ceva.

M-am simțit frustrat și supărat când am citit comentariile de sub articolele care ieșeau și m-am întrebat de ce circulau lucruri pe care nu le-am făcut. Sper să nu mai fie neînțelegeri și speculații false. Fanilor mei care mă încurajează și celor care măcar îmi acordă atenția într-o lumină negativă, vă rog să mă criticați doar pentru lucrurile pe care le-am făcut de fapt. Chiar și când scriu asta, mă gândesc la exact lucrurile pe care le-am făcut. Pentru lucrurile pe care ar trebui să le rezolv și să reflectez, voi folosi acest timp pentru a le învăța și, cu siguranță, le voi repara! Mesajul meu a devenit atât de lung… vreau să-mi cer scuze încă o dată pentru că v-am arătat o situație incomodă prin mesajul meu. De acum încolo, voi încerca să mă port mai înțelept în toate situațiile, ca persoană publică. Îmi cer scuze sincer. A trebuit mereu să intru în platoul de filmare cu o energie strălucitoare și cu muncă asiduă, dar asta se datorează lipsei mele. Tuturor tuturor și celor care lucrează din greu pe platourile de filmare, îmi cer scuze că -am îngrijorat pe toți.

 

 

Sursa

Un gând despre „Lee Ji Hoon neagă personal acuzațiile că ar fi făcut abuz de statutul de celebritate pe platoul de filmare de la „Sponsor”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s