Hyungwon din MONSTA X este un licean serios care visează să devină idol în teaserul K-Dramei “Fly Again” 

Watch: MONSTA X’s Hyungwon Is A Dedicated Student Who Dreams Of Becoming An Idol In Teaser For New Drama

Fly Again” cu Hyungwon din MONSTA X va prezenta viețile liceenilor care aspiră să devină idoli K-pop.

Hyungwon îl interpretează pe Han Yo Han, un dansator talentat care renunță la visul său până când descoperă clubul de dans „Vilains”. Kim Myung Ji joacă rolul lui On Ji Min, care s-a concentrat orbește pe școală din cauza dorințelor familiei sale, dar experimentează o schimbare în viață la întâlnirea cu Han Yo Han.

Park Eun Hye se alătură distribuției ca CEO al D9 Entertainment, Goo Song Yi, despre care se spune că tot ce atingere ea se transformă în idol. Deși știe cum să creeze grupuri de idoli de succes, ea este un personaj nemilos care pune ochii pe Han Yo Han înainte de a debuta un nou grup de băieți.

Tony Ahn îl va interpreta pe Yoo Min Hyuk, un profesor de muzică care a fost membru al legendarului grup de idoli din prima generație D19. După ce a predat la un liceu normal, el primește o ofertă de a prelua clubul K-pop „Vilains” de la liceul Han Bit Arts. Deși a promis să nu se mai întoarcă niciodată în industria divertismentului, este mișcat de pasiunea studenților care îi amintește de el când era mai tânăr. Cu toate acestea, prin această poziție, se reunește cu Goo Song Yi, care este motivul pentru care a încetat să mai fie un idol.

Teaserul recent lansat îi arată pe elevii de la Liceul Han Bit Arts muncind din greu. Cineva spune: „Când te imaginezi făcând ceva, iar inima îți bate mai repede și zâmbești, este un vis.”

Elevii explică: „Cine devine idol pentru a obține primul loc? O facem doar pentru că ne place. Ne place să stăm pe scenă și suntem fericiți să avem colegi cu care cântam.” Cu toate acestea, unitatea lor este perturbată atunci când cineva insistă: „Nu sunt prieteni aici. Suntem cu toții concurenți.” Yoo Min Hyuk remarcă: „Suntem într-adevăr o echipă? Gândește-te la scopul tău mai mare.”

Ei revin pe drumul cel bun, deoarece decid să nu se lase prinși în clasamente. Han Yo Han afirmă: „Vreau să devin un idol. Vreau să zbor din nou, nu singur, ci împreună, în fața unor oameni cărora le place dansul meu.”

În „Fly Again” mai joacă pe Bae Hyun Joon, Lee Seung Heon, Kim Ha Jun, Woo Han Moe, Moon Jung Gi și Son Su Min. Drama are premiera pe 13 noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s