Young K din DAY6 este văzut purtând uniforma sa militară + le trimite fanilor o scrisoare sinceră

Young K din DAY6 este văzut purtând uniforma militară și le scrie o scrisoare sinceră fanilor în care le spune despre viața lui ca soldat în serviciu activ.

Pe 2 noiembrie, pagina oficială a centrului de antrenament al armatei din Coreea de Sud a postat o fotografie a membrului DAY6 Young K. În poză, Young K era îmbrăcat în uniforma sa militară, stând într-o postură dreaptă și demnă. Aceasta a fost prima dată când Young K a fost văzut de când s-a înrolat ca soldat activ pe 12 octombrie, adunând entuziasm de la fanii globali.

În plus, JYP Entertainment a dezvăluit o scrisoare scrisă de Young K pe pagina oficială de Twitter a DAY6. În scrisoarea sa, Young K a liniștit grijile fanilor scriind: „Mâncarea de aici este atât de bună încât mă duc să iau de mai multe ori și nu a existat niciodată o perioadă în care să fi rămas. Meniul este, de asemenea, cu adevărat divers, iar condimentele sunt perfecte. De asemenea, dorm foarte bine.”

În octombrie, Young K s-a înrolat ca soldat în serviciu activ sub KATUSA (Corean Augmentation to the United States Army), devenind primul cântăreț idol care s-a înrolat vreodată în KATUSA.

sursa

Lasă un comentariu