Yang Hyun Suk neagă ferm în fața instanței că a amenințat-o pe Han Seo Hee să nu vorbească poliției despre faptul că B.I a consumat droguri

Yang Hyun Suk a mers personal la prima înfățișare în procesul în care este acuzat că a amenințat martorul poliției(Han Seo Hee), interzicându-i să îl menționeze pe B.I.

În dimineața zilei de 5 noiembrie, fostul producător YG Entertainment, Yang Hyun Suk, a participat personal la prima ședință de judecată în ultimul său caz aflat în derulare, desfășurată la Tribunalul Districtual Central din Seul din Seocho-gu.

Yang Hyun Suk se confruntă în prezent cu acuzația de amenințare a informatorului „A”, care a livrat anterior poliției numele fostului membru iKON B.I pentru consum ilegal de droguri în 2016. Problema a început în 2016, când „A” a fost arestată ea însăși pentru consumul de droguri. În timp ce era audiată de poliție, „A” a menționat că i-a livrat fostului membru iKON marijuana obținută de la un vânzător.

Cu toate acestea, după această mărturisire inițială, „A” și-a retras declarația în timpul unei interogări ulterioare. Drept urmare, B.I a evitat să se confrunte cu acuzații pentru consumul ilegal de droguri la momentul respectiv. Apoi, în 2019, informatorul „A” a vorbit din nou pentru a-l expune pe Yang Hyun Suk de la  YG Entertainment și pe B.I pentru eludarea acuzațiilor de consum ilegal de droguri.

La scurt timp după ce vestea despre consumul său de droguri din trecut s-a răspândit online, B.I și-a anunțat plecarea din grupul său iKON. Apoi, la începutul acestui an, BI a fost acuzat de procurori pentru consum  ilegal de  marijuana de 3 ori, precum și pentru achiziționarea drogului ilegal LSD, din mai până în iunie 2016. În 10 septembrie 2021, instanța l-a condamnat oficial pe BI la un termen de probațiune de 4 ani pentru infracțiunea de consum droguri, încheind în cele din urmă cauza.

Acum, Yang Hyun Suk a apărut în fața instanței pentru a se confrunat cu acuzațiile sale de amenințare a informatorullui „A”. În timpul acestei prime ședințe de judecată, reprezentantul legal al lui Yang Hyun Suk a declarat ferm: „Este adevărat că inculpatul s-a întâlnit cu „A” în timpul incidentului, dar nu a forțat-o niciodată să ofere informații false poliției și nici nu a amenințat-o”. Când i s-a cerut să confirme declarația reprezentantului său legal, Yang Hyun Suk a răspuns: „Da, sunt de acord cu declarația”.

Dosarul în curs de desfășurare va implica și alte acuzații, inclusiv neglijență în afaceri pentru plata costurilor procesului lui „A cu fondurile YG Entertainment, precum și pentru încercarea de a o convinge pe „A” să fugă în Statele Unite pentru a evita daune suplimentare.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s