Specialiștii din industrie aleg cele mai rele k-drame din 2021

Având în vedere faptul că 2021 se apropie de sfârșit, e timpul să facem o analiză a k-dramelor difuzate în acest an. Din cauza pandemiei cu COVID-19, multe seriale au avut de suferit și chiar au trebuit să amâne filmările sau chiar difuzarea.

Având în vedere aceste aspecte, 200 de specialiști din industrie s-au adunat și au votat care sunt cele mai rele k-drame din 2021. Trebuie să aveți în vedere că voturile nu au fost date ținând cont de ratinguri, dar în funcție de actorie, intrigă, scenariu și mai multe.

5) “Sisyphus: The Myth” și “Young Lady and Gentleman” – 7 voturi fiecare

Intriga k-dramei a fost problema. Toate situațiile extrem de complicate și lacunele din serial au făcut ca acesta să primeacă critici. De asemenea, scenariul a devenit mai plictisitor în timp ce producția se apropia de sfârșit.

Deși este un serial tipic de weekend și familie, multe persoane l-au criticat din cauza intrigii. K-drama promovează o poveste de dragoste între două personaje, unde există o diferență mare de vârstă. Totodată, protagonista este destul de tânără față de protagonist.

4) “Love (ft. Marriage and Divorce)” – 10 voturi

Chiar dacă a înregistrat ratinguri mari, serialul s-a clasat pe locul patru în topul celor mai rele seriale din acest an. Drama a avut în vedere căsătoria cu toate urcușurile și coborâșurile, precum infidelitatea, obișnuița din cuplu și mai multe. Cu toate acestea, a fost criticată pentru că e de modă veche și pentru că a portretizat femeia ca jumătatea mai slabă dintr-un mariaj.

3) “Lost” – 17 voturi

Serialul a fost criticat pentru starea generală de melancolie transmisă, iar sfârșitul fără pic de acțiune, plicitisitor i-a făcut pe telespectatori să simtă că s-au uitat la un serial, unde nimic nu s-a întâmplat.

2) “The Penthouse: War In Life” – 43 de voturi

Chiar dacă serialul a făcut furori printre telespectatori și s-a bucurat de ratinguri foarte mari, acesta a fost votat al doilea cel mai rău serial din 2021. Serialul are trei sezoane, dar multe persoane au fost de părere că pe parcurs s-a cam pierdut ideea principală a dramei și finalul în care multe personaje au murit nu a fost pe placul publicului.

1) “Joseon Exorcist” – 75 de voturi

Drama a fost anulată după câteva episoade difuzate din cauza valului imens de critici primite. Aceasta a fost acuzată că distorsionează istoria. Cu 75 de voturi, a fost încoronată drept cea mai rea k-dramă din 2021. De asemenea, a fost criticată și pentru că o parte din obiectele de recuzite făceau parte mai degrabă din cultura chineză, decât din cea coreeană.

Ce părere aveți?

Sursa: koreaboo

4 gânduri despre „Specialiștii din industrie aleg cele mai rele k-drame din 2021

 1. Ella

  Preferintele nu se discuta. Fiecare vede un serial din prisma prin care priveste propria viata, Un serial bun pentru mine, s-ar putea sa nu-ți placa ție si invers. Deci toti acesti „Specialiști” din industrie alegand cele mai rele k-drame din 2021, nu fac altceva decat sa publice un adevar doar al lor, ceilalti alegand sa pastreze pentru ei placerea sau inplacerea create de aceste seriale. E in trend sa-ti dai cu parerea, creand un val de opinie propriu care poate influenta audienta.
  Asa pot spune si eu, ca cel mai „Super” serial coreean din 2021 pentru mine, a fost „Sisyphus: The Myth”. A avut de toate. Adevar, SF, actiune, iubire, puse intr-un scenariu foarte bine argumentat. Pentru cine e putin trezit din zilele noatre, adica nu mai doarme in papucii prin care suntem invatati de mici sa umblam, serialul aduce realitatea zilelor noastre. Noi nu suntem doar corpul si mintea. Suntem in primul rand energie, SUFLET. Iar cine nu crede asta, sau in vieti paralele si divizarea Sufletului nu are cum sa inteleaga profunzimea acestui serial. In plus, a pus accentul si pe vaccinul care ni se incolueaza azi in societate. Disecat putin din prisma energetica, serialul e super-tare! Pacat ca putini l-au inteles la adevarata lui valoare. Stiti sintagma „cine are ochi, sa vada” e foarte actuala societatii noastre. Sunt foarte multi ochi, dar inchisi!

  Apreciază

  Răspunde
 2. mariagrafu

  Mie personal nu mi-a plăcut The Penthouse. Scriu asta deși știu că pot fi criticata. Însă, drama aceea inutilă și toate problemele de familie legate de trecut și bani mă scoteau efectiv din minți. Mă uitam la drama aceasta doar când aveam o stare buna de spirit, ca după un episod deja sa simt că nu mai pot de nervi. Eu una nu o recomand.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s