E oficial! Filmul MONSTA X ajunge în cinematografele din țara noastră luna viitoare +urcă în trend pe Twitter în România

14 Reasons Why You Should Stan MONSTA X And Be A Monbebe | Soompi

Flmul „MONSTA X – The Dreaming„, despre cariera mondială impresionantă a idolilor K-pop de Billboard, cu interviuri, filmări din spatele scenei în exclusivitate și evoluții speciale, va ajunge și în România, în 9 și 11 decembrie!
Lista țărilor în care filmul despre MONSTA X va fi difuzat, în 9 și 11 decembrie, a fost actualizată de către agenția de management din SUA a vedetelor și, deși nu există încă orele exacte de difuzare ale filmului, a fost dezvăluit deja căel va putea fi vizionat și în cinematografele din România, în 9 și 11 decembrie, în mai multe orașe.

Aveți mai jos postarea și dacă o veți accesa puteți găsi orașul cel mai apropiat încă de astăzi. Pentru a  afla orele difuzării și rezervări mai trebuie să așteptați puțin:

Imediat după ce lista cinematografelor din lumea întreagă a fost actualizată, numele MONSTAX a urcat în trenduri la nivel mondial, inclusiv în  România, după cum puteți vedea mai jos:

No description available.

O să mergeți și voi la cinema să îl vedeți?

Un gând despre „E oficial! Filmul MONSTA X ajunge în cinematografele din țara noastră luna viitoare +urcă în trend pe Twitter în România

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s