Primul episod din K-Drama cu Song Hye Kyo are recomandare 19+: va exista o scenă de sex cu Jang Ki Yong?

#now we are breaking up from Vişne Çürüğü

Internauții au vâlvă pe  internet după ce au văzut că primul episod al K-dramei SBS “Now, We Are Breaking Up” este interzis minorilor. Ei speculează că ar fi vorba despre o aventură de o noapte între personajele principale interpretate de Song Hye Kyo și Jang Ki Yong.

Recent, echipa de producție a viitoarei melodrame a SBS „Now, We Are Breaking Up” a surprins telespectatorii, deoarece primul episod al dramei este recomandat spectatorilor de peste 19 ani.

Acest lucru face ca publicul să aștepte cu și mai multă nerăbdare primul episod din „Now, We Are Breaking Up”. Spectatorii comentează deja că așteaptă scenele vaporoase dintre Song Hye Kyo și Jang Ki Yong. De când au fost lansate primele trailere, chimia cuplului principal se bucură de un val uriaș de simpatie. Song Hye Kyo și Jang Ki Yong au atras multă atenție prin tensiunea lor romantică arătată prin afișele și teaserele dramei.

#now we are breaking up from nowhere to be found

#now we are breaking up from nowhere to be found

#now we are breaking up from nowhere to be found

#now we are breaking up from nowhere to be found

„Now, We Are Breaking Up” descrie povestea lui Ha Young Eun, un lider al unei echipe de designeri de la o mare companie de modă. Cu o personalitate independentă și mereu deținând controlul asupra tuturor, Ha Young Eun reprezintă generația modernă de femei care își prețuiesc cariera și nu vor să piardă timpul în relații fără sens. Cu toate acestea, lucrurile încep să se schimbe atunci când Ha Young Eun îl întâlnește pe liderul masculin Yoon Jae Guk.

Sursa

2 gânduri despre „Primul episod din K-Drama cu Song Hye Kyo are recomandare 19+: va exista o scenă de sex cu Jang Ki Yong?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s