Ju Ji Hoon îi răspunde inteligent unui jurnalist german care îl întreabă cu privire la comentariile rasiste ale străinilor

기사 대표 이미지:[SBS Star] Ju Ji Hoon Sensibly Responds to a German Interviewers Racist Remark

Actorul Ju Ji Hoon i-a uimit pe reporterii germani după ce a răspuns într-un mod total neașteptat unor remarci rasiste pe care aceștia le-au citat+alte remarci interesante despre industria Hallyu.

Pe 5 noiembrie, revista germană ICON a lansat online interviul lui Ju Ji Hoon.

În acest interviu, Ju Ji Hoon a vorbit despre succesul serialului de mega-hit al Netflix „Squid Game”, când a fost întrebat dacă Hollywood-ul ar trebui să acorde mai multă importanță filmului și televiziunii coreene.

Ju Ji Hoon a răspuns: „Ei bine, există servicii de streaming grozave precum Netflix și Disney+, dar are nevoie de restructurare”.

El a explicat ce a vrut să spună prin asta: „Chiar dacă filmele și dramele coreene se descurcă atât de bine în întreaga lume, echipa de producție este încă plătită ca în perioada în care cinematograful din Coreea nu se descurca atât de bine la nivel global. Vreau să aștept și să văd. Dacă asta se va schimba cât de puțin.”

El a reluat: „De exemplu, „Squid Game” se descurcă incredibil acum. Dar mă întreb dacă regizorul, distribuția principală, inclusiv Lee Jung Jae, au fost tratați și plătiți așa cum ar fi trebuit, dacă înțelegeți ce vreau să spun.”

Apoi, intervievatorul l-a întrebat brusc pe Ju Ji Hoon: „Te enervează când auzi pe cineva spunând lucruri de genul „Toți asiaticii arată la fel.”?”

Ju Ji Hoon a râs și a răspuns: „Din perspectiva noastră, toți albii arată la fel, cu excepția lui Brad Pitt și Tom Cruise”.

Potrivit echipei revistei, răspunsul său plin de inteligență i-a făcut pe toți cei din camera în care se desfășura interviul să izbucnească în râs.

După aceea, Ju Ji Hoon a fost întrebat dacă îi este frică de faptul că  îmbătrânește cu fiecare zi. Vedeta a comentat: „Nu, nu mi-e frică să îmbătrânesc, de fapt. Îl admir pe actorul Jung Woo Sung. El mi-a arătat că cineva poate deveni actor de top numai cu pasiune. El a rămas cu propriile valori pentru a ajunge acolo unde este acum, dar nu a rănit pe nimeni pe drumul lui”.

El a adăugat: „Cred că am reușit să ajung atât de departe datorită lui și, de asemenea, mi-a ajutat eul mai tânăr să treacă peste vremurile în care mă simțeam cu adevărat confuz în legătură cu totul în viață”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s