Lay din EXO va lua măsuri legale împotriva celor care îl acuză că s-a culcat cu o fană și că a lasat-o însărcinată

JONG DAE (@JinD_estination) | Twitter

Lay din EXO anunță că va lua măsuri legale împotriva celor care răspundesc zvonuri false!

Pe 5 noiembrie, un blogger a împărtășit celor 900 de mii de urmăritori ai săi zvonul – „Un artist de top s-a culcat cu o fană și a lăsat-o însărcinată”, care a provocat în consecință mare vâlvă pe comunitățile online din China. Se spune că vedeta în discuție s-a născut în anii 1990, numele său are 3 litere și este imaginea mai multor branduri.

Unul dintre artiști suspectați de către internauții din China este Lay din EXO (Zhang Yixing), deoarece detaliile se potrivesc destul de bine. Zhang Yixing s-a născut în 1991, numele de scenă are 3 litere și este ambasador pentru Valentino și Chaumet.

Cu toate acestea, studioul lui Zhang Yixing a dat o declarație oficială în legătură cu persoanele care răspândesc zvonuri false despre acesta – „Zvonurile false și malițioase la adresa lui Zhang Yixing au vătămat grav drepturile sale la o bună reputație.” De asemenea, studioul susține că a descoperit IP-urile celor doi useri care au născocit zvonurile negative și i-au atenționat pe cei implicați ca imediat să retragă zvonurile false despre Zhang Yixing.

Studioul lui Lay a anunțat, de asemenea, că de acum avocații lor se vor ocupa de caz, aceștia continuând să adune probe și să demareze procedurile legale împotriva celor care împrăștie zvonuri.

Răspunsul prompt și ferm al studioului lui Zhang Yixing a primit feedback pozitiv de la fani și internauți, care cred că persoanele care răspândesc zvonuri false trebuie trase la răspundere.

Câteva comentarii de la internauți:

♦ Este grozav, am știut de la început că nu este el
♦ V-am spus că Lay stă doar acasă cu cele 4 pisici ale lui, desigur că nu a fost el
♦ Dacă s-ar publica știri că este într-o relație, atunci fanii ar fi fericiți, dar din păcate acesta încă este singur
♦Zvonul răspândit de acel blogger nu are nicio legătură cu Zhang Yixing, dar au existat persoane care intenționat au făcut aluzie la el.

Sursa: kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s