“Melancholia” dezvăluie prima întâlnire dintre Im Soo Jung și Lee Do Hyun

“Melancholia” Previews Im Soo Jung And Lee Do Hyun’s Intriguing First Encounter

O primă întâlnire intrigantă a cuplului extrem de comentat online, format din Im Soo Jung și Lee Do Hyun.

Următoarea dramă de la tvN „Melancholia” a dezvăluit momentul în care personajele lui Im Soo Jung și Lee Do Hyun se întâlnesc pentru prima dată.

„Melancholia” are loc într-o școală privată plină de corupție. Im Soo Jung joacă rolul profesoarei pasionată de matematică Ji Yoon Soo, care își încurajează activ elevii într-o lume în care sunt predate doar răspunsurile. Lee Do Hyun joacă rolul unui fost geniu al matematicii pe nume Baek Seung Yoo, care a urmat cursurile MIT ca student de inginerie la vârsta fragedă de 10 ani, dar carea a renunțat brusc după doi ani și este în prezent pe ultimul loc în clasa sa. Cei doi se unesc pentru a lupta și a depăși convențiile și prejudecățile sociale.

Se dezvăluie acum că Ji Yoon Soo și Baek Seung Yoo s-au întâlnit pentru prima dată în interiorul unui tren, și nu la școală, așa cum s-ar fi așteptat publicul. Deși întâlnirea lor este scurtă și banală, ceea ce se întâmplă în această zi marchează o mare descoperire și începutul unei legături pentru cei doi oameni care iubesc matematica în mod special. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat între cei doi, a căror legătură se va extinde de la întâlnirea lor în tren până la liceul Ahseong.

În prima imagine, Baek Seung Yoo se uită la cum Ji Yoon Soo stă pe vârful degetelor de la picioare pentru a-și scoate bagajele de sus

Apoi sunt văzuți privindu-și telefoanele ca și cum ar schimba mesaje între ei. Fotografiile nu fac decât să creeze mai multă curiozitate asupra situației extraordinare care s-ar fi putut întâmpla între ei.

Într-un alt set de fotografii, Ji Yoon Soo predă la școală. Ji Yoon Soo este faimoasă pentru că a predat elevilor care au mers la concursuri de matematică și au fost acceptați la universități prestigioase. Așa cum a făcut întotdeauna în trecut, ea va deschide un club la liceul Ahseong, unde elevii se pot cufunda mai adânc în matematică dintr-o nouă perspectivă.

Parcă pentru a răspunde așteptărilor mari pe care le au elevii și părinții lor de la ea datorită carierei sale impresionante, aceasta va face furori la școală cu un test de nivel care este mai dificil decât orice test pe care l-a văzut cineva. Telespectatorii rămân să se întrebe care ar putea fi problema pe care ea le-a dat- o elevilor și dacă va exista cineva care o rezolvă.

Baek Seung Yoo este văzut în uniforma sa școlară, arătând diverse emoții în diferite situații.

“Melancholia” are premiera astăzi, 10 noiembrie.

Veți urmări serialul?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s