Song Hye Kyo, Jang Ki Yong + alții își introduc personajele din “Now We Are Breaking Up” + spun ce i-a atras în serial etc..

Song Hye Kyo, Jang Ki Yong, And More Introduce Their “Now We Are Breaking Up” Characters, Share Why They Chose The Drama, And More

Pe 9 noiembrie, echipa „Now We Are Breaking Up” de la SBS a difuzat conferința de presă preînregistrată cu actorii Song Hye Kyo, Jang Ki Yong, Choi Hee Seo, Kim Joo Heon, Park Hyo Joo, Yoon Na Moo și regizorul Lee Gil Bok .

„Now We Are Breaking Up” este o dramă romantică realistă și citadină despre dragoste și despărțiri, plasată pe fundalul industriei modei. Song Hye Kyo va juca rolul lui Ha Young Eun, un designer de modă care este o femeie de carieră ferm realistă, în timp ce Jang Ki Yong va juca rolul lui Yoon Jae Guk, un fotograf independent inteligent care o va convinge să își schimbe părerea despre dragoste.

Regizorul a explicat că drama spune povestea despre dragoste și despărțiri și a adăugat: „De asemenea, drama noastră nu are răufăcători. M-am gândit că am primi multă dragoste dacă am folosi puterea căldurii pentru a prezenta în mod corespunzător jocul actoricesc atât de detaliat al actorilor noștri buni.”

Vedetele și-au prezentat personajele cu Song Hye Kyo împărtășind: „Eu joc rolul lui Ha Young Eun, managerul echipei de design. Este pasionată de dragoste și muncă și abordează cu putere munca pe care o primește. De asemenea, are o mentalitate sănătoasă despre relațiile cu cei din jurul ei. Prin acest rol, am studiat și eu mult.” Jang Ki Yong a spus: „Îl interpretez pe Yoon Jae Guk, un fotograf de modă care are o pasiune copleșitoare pentru munca sa. Este cineva care este sincer în fața iubirii.”

Multe discuții s-au iscat în urma faptului că pozele lui Song Hye Kyo au fost prea mult editate în Photosho.

Kim Joo Heon a împărtășit: „Am jucat rolul lui Seok Do Hoon, care lucrează în relații publice în modă. El este foarte apropiat de Yoon Jae Guk.” Choi Hee Seo a spus: „Îl interpretez pe directorul general al echipei de design și pe fiica proprietarului, Hwang Chi Sook. Deși este extravagantă la exterior, este o persoană care este singură pe dinăuntru.”

Park Hyo Joo a continuat: „O interpretez pe Jeon Mi Sook, care în prezent este casnică, dar anterior a fost model și înainte de asta, a mestecat multă gumă [însemnând că era foarte lipsită de griji]. Ea apare ca o colegă de liceu a lui Ha Young Eun și Hwang Chi Sook, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare chimia fetelor.” În cele din urmă, Yoon Na Moo a comentat: „Îl interpretez pe Kwak Soo Ho, care este soțul lui Jeon Mi Sook și directorul general al companiei lui Seok Do Hoon. Lucrează foarte mult pentru a fi profesionist, dar plânge mult și are multă afecțiune.”

„Now We Are Breaking Up” a atras multă atenție, deoarece este prima dramă a lui Song Hye Kyo în doi ani. Actrița a comentat: „Pe măsură ce știrile despre apariția mea în „Now We Are Breaking Up” au devenit din ce în ce mai cunoscute, au existat oameni care așteptau o melodramă de la mine, dar au existat și reacții de genul „Ea face o altă melodramă?” Pe măsură ce continui să cresc, și ca vârstă, am multe experiențe și învăț multe așa că am ales această dramă pentru că m-am gândit că melodrama pe care o înfățișez de data aceasta va avea aspecte diferite față de cele de până acum.”

Ea a continuat: „Ultimul meu proiect „Encounter” a fost o melodramă de basm, care a fost amestecată cu fantezie, iar „Now We Are Breaking Up” este extrem de realist. Personajul meu are aproximativ aceeași vârstă cu mine și există o mulțime de lucruri la care femeile de vârsta mea se pot raporta. De aceea a fost distractiv în timp ce jucam și m-am putut identifica cu asta. De asemenea, am simțit o plăcere să interpretez povestea mea realistă de dragoste cu Jang Ki Yong.”

Această dramă este, de asemenea, specială pentru Jang Ki Yong într-un mod diferit, deoarece este proiectul său final înainte de înrolare. Deși actorul s-a înrolat în august, el a fost prezent la conferința de presă întrucât a fost filmată în prealabil. Jang Ki Yong a explicat cât de fatidic a fost să poți juca în „Now We Are Breaking Up” înainte de a te înrola și a cerut multă dragoste.

În ceea ce privește motivul pentru care a ales „Now We Are Breaking Up” ca ultima sa dramă, Jang Ki Yong a împărtășit: „Mi-a plăcut intriga dramei cu moda ca premisă și am fost curios de povestea de dragoste dintre realista Ha Young Eun și  spiritul liber Yoon Jae Guk. Cum trec acum la treizeci de ani, m-am gândit că aceasta este o bună oportunitate pentru a arăta jocul actoricesc matur. M-am gândit că, dacă aș lucra cu acest regizor, aș fi capabil să duc la bun sfârșit sănătos acest rol, așa că mi-am dorit foarte mult să o fac.”

Perechea a discutat, de asemenea, despre chimia lor, Song Hye Kyo comentând: „Jang Ki Yong este manierat și amabil. Când am spus ceva, mi-a plăcut cum a făcut tot posibilul să o facă. În timpul primei noastre filmări, el mergea spre mine de acolo și era doar Yoon Jae Guk. Când a spus prima lui replică, vocea lui profundă era Yoon Jae Guk, așa că m-am gândit: „Chimia noastră va fi grozavă de acum înainte.”

Jang Ki Yong a răspuns: „Îi sunt atât de recunoscător lui Song Hye Kyo. Chiar și acum, încă nu-mi vine să cred că Song Hye Kyo este lângă mine. A fost și mai fascinant când lucram împreună în fața camerei. Am fost emoționat în timpul primei noastre filmări, dar ea a fost atât de grijulie pe platourile de filmare. Când glumesc, este ca o soră mai mare apropiată, dar când începem filmările, este o actriță impresionantă care se transformă în Ha Young Eun.”

Song Hye Kyo a adăugat la comentariul lui Park Hyo Joo despre chimia doamnelor, împărtășind: „Ne-am apropiat mult în timp ce filmăm, până la punctul în care este regretabil că filmările dramei se încheie. Am apărut într-o dramă din trecut cu Park Hyo Joo ca prietene, dar eram tinere și timide, așa că nu puteam vorbi mult, dar ne-am întâlnit din nou. De asemenea, sunt un fan al lui Choi Hee Seo. M-am gândit că vreau să o cunosc pentru că e atât de bună la actorie, așa că sunt fericiăt că am avut șansa.”

În cele din urmă, regizorul a împărtășit: „Odată ce am distribuit-o pe Song Hye Kyo și pregăteam acest proiect, un regizor care este un prieten apropiat de-al meu a spus: „Ai salvat țara în viața ta trecută.” A fost atât de fatidic încât am cunoscut-o pe Song Hye Kyo. Sper să ne putem întâlni din nou într-un proiect bun.” El a continuat: „Mesajul acestui proiect este în titlu. Nu este orice relație o succesiune de întâlnire și despărțire?”

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s