Song Seung Heon ar putea juca în drama originală Netflix „Courier”

Mai multe știri au circulat pe internet cu privire la faptul că Song Seung Heon a primit oferta a se alătura viitoarei drame „Courier”.

Agenția de management a lui Song Seung Heon, King Kong by Starship, a răspuns la aceste informații și a declarat pentru portalul Newsen că actorul a primit oferta de distribuție și că o revizuiește.

„Courier” va fi cea mai recentă lucrare a regizorului Cho Eui Seok („Master” și „Cold Eyes”). Drama se va baza pe un webtoon cu același nume. Acesta va spune povestea unei epoci în care poluarea aerului a devenit severă și oamenii se bazează în mare parte pe serviciile de livrare.

Kim Woo Bin va juca rolul lui „5-8”, un refugiat și, de asemenea, primul șofer de livrare. Esom va interpreta rolul unui soldat care își propune să devină ministrul apărării naționale pe nume Seol Ah.

Song Seung Heon a primit oferta de a juca rolul lui Ryu Seok. El este singurul fiu al grupului Chun Myung și va personajul negativ al dramei.

„Courier” va fi disponibil exclusiv pe platforma globală Netflix.

Dacă Song Seung Heon acceptă drama, acesta va fi primul său proiect Netflix. Actorul de top a jucat ultima dată în drama de succes din 2021 „Voice 4: Judgment Hour”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s