Kim Ji Hoon și Go Won Hee vor juca împreună într-o comedie romantică!

Kim Ji Hoon And Go Won Hee Confirmed For New Rom-Com

Kim Ji Hoon și Go Won Hee  vor apărea împreună în serialul NetflixLove War” !

Drama se va concentra în jurul unei iubiri asemănătoare războiului dintre o femeie care patologic nu vrea să piardă în fața bărbaților și un bărbat care patologic nu are încredere în femei.

Anterior, Kim Ok Bin și Yoo Teo au fost confirmați ca personajele principale. Kim Ok Bin va juca rolul lui Yeo Mi Ran, un nou avocat pentru Gilmu, o firmă de avocatură specializată în industria divertismentului, care consideră că singurul mod în care o femeie poate trăi singură într-o lume grea este să aibă o carieră de succes și că rela’iile sunt pur și simplu o modalitate de a colecta date despre tipurile de bărbați. Yoo Teo va juca rolul lui Nam Kang Ho, un actor coreean de top,  inteligent și cu o personalitate bună, dar care detestă ideea de a se întâlni.

Kim Ji Hoon va juca rolul lui Do Won Joon, un personaj care a renunțat la visul său de a deveni actor din cauza abilităților sale slabe de actor și a intrat în lumea managementului. El este cel care l-a ajutat pe Nam Kang Ho să devină o vedetă de top. Nu prea îi pasă de nimeni, în afară de actorii agenției sale, dar Shin Na Eun apare în fața lui și schimbă totul.

Shin Na Eun va fi interpretată de Go Won Hee, Ea este cea mai bun[ prieten[ și colega de casă a lui Yeo Mi Ran. Spre deosebire de Yeo Mi Ran, care nu are încredere în bărbați, Shin Na Eun se îndrăgostește rapid de bărbați frumoși și nu ezită să iubească pe cineva. Va fi incitant să vedem chimia dintre Do Won Joon, care nu-și deschide niciodată inima nimănui, și Shin Na Eun, care se îndrăgostește la prima vedere.

Serialul va fi scris de către Choi Soo Young, autor apreciat pentru seriale cum ar fi “My ID is Gangnam Beauty.” 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s