HYBE lansează noua agenție ADOR pentru grupul de fete care va debuta în 2022

HYBE Launches New Label ADOR For Girl Group That Will Debut In 2022

HYBE înființează o agenție nou-nouță, care va fi condusă de Chief Brand Officer (CBO) Min Hee Jin!

Pe 12 noiembrie, HYBE a anunțat că va lansa o nouă agenție independentă numită ADOR. CBO Min Hee Jin, care a fost anterior director de creație și membru al consiliului de administrație la SM Entertainment înainte de a se alătura HYBE în 2019, va fi CEO-ul noii companii.

Cel mai important, ADOR se pregătește în prezent să debuteze cu un nou grup de fete cândva în 2022. Grupul de fete, care va fi produs în principal de Min Hee Jin, va consta în principal din membri recrutați de HYBE (pe atunci Big Hit Entertainment) în 2019 prin “Plus Global Audition.”

ADOR, care va fi condus independent de HYBE, cu propria filozofie și un stil unic, va încerca, de asemenea, noi proiecte de afaceri care nu au fost încă abordate de compania sa-mamă.

CEO-ul ADOR, Min Hee Jin, a comentat: „Sunt pe deplin pregătită să dau naștere unei alte schimbări în industria muzicală prin lansarea acestei noi case de discuri. Fără teamă de a face față unor noi provocări, vom prezenta noi IP artistice [proprietate intelectuală] și conținut care va prezenta filozofia unică a ADOR.”

 

Sursa

Lasă un comentariu