“Now We Are Breaking Up” și “The Red Sleeve” au o premieră promițătoare, iar “Happiness” obține un nou record

“Now We Are Breaking Up” de Song Hye Kyo y “The Red Sleeve” de Junho comienzan una feroz batalla de índices de audiencia mientras “Happiness” alcanza un nuevo récord histórico

Două k-drame, foarte așteptate, au avut premiera în acest weekend!

Pe 12 noiembrie, „Now We Are Breaking Up” de pe SBS și „The Red Sleeve” de pe MBC, au difuzat primul episod la aceeași oră: 22. „Now We Are Breaking Up” este o dramă romantică cu Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, iar „The Red Sleeve” dezvăluie o frumoasă poveste de dragoste, având ca roluri principale pe Lee Junho din 2 PM și Lee Se Young.

Potrivit portalului Nielsen Korea, premiera dramei „Now We Are Breaking Up” a obținut cel mai mare rating de audiență de până acum, la categoria dramă difuzată vineri-sâmbătă de pe SBS. Primul episod al noului serial a obținut un rating de 6,4% și un vârf maxim de 8,4%.

În ciuda concurenței cu „Now We Are Breaking Up”, „The Red Sleeve” a avut, de asemenea, un început promițător, obținând un rating la nivel național de 5,7% și ajungând la un punct maxim de 8,0%.

Între timp, noua dramă de pe tvN, „Happiness”, care a avut premiera săptămâna trecută, a înregistrat cu cel de-al treilea episod un rezultat de 3,6 %, marcând un nou record de audiență.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s