O cunoștință declară că Leia este victima bullying-ului în Black Swan + Fatou răspunde într-o postare lungă

Black Swan performs as four for the first time since Hyeme's departure | allkpop

Fatou din Black Swan este ținta unor zvonuri care circulă recent pe internet, pe care le-a negat în mod clar.

Un fansite brazilian creat pentru Leia, numit Access Leia, a postat recent o serie de capturi de ecran. Conversația din fotografii surprinde o presupusă discuție între administratorul paginii și o persoană apropiată de Leia. Respectivul informator dezvăluie că Leia trece prin momente complicate din cauza lui Fatou, cealaltă membră Black Swan care nu este din Coreea de Sud. Din această cauză, ea postări în care apărea alături de colega ei de trupă și a fost din ce în ce mai puțin activă pe rețelele de socializare.

Sursa a precizat că totul a început din luna octombrie și că situația s-a agravat îndeajuns de mult ca Leia să încerce să discute cu șeful agenției Dr. Music, însă nimeni nu a luat măsuri. Nu a fost lansată nicio declarație oficială până acum, însă fanii sunt îngrijorați de faptul că idolul apreciază tweet-uri precum: „Cei care nu cred chestia asta, dați-o încolo de treabă, e din Brazilia, dacă ceva rău se întâmplă atunci este evident că familia ei va dezvălui totul, având în vedere istoricul agenției.

Fanii au descoperit și un comentariu suspect de la o poză a Leiei, lăsat chiar de mama ei: „În el poți să ai încredere, nu te va trăda.

Black Swan's Fatou is being accused of bullying fellow member Leia | allkpop

Cei mai mulți au folosit ca argument să nege zvonurile că mesajele din capturile de ecran nu sună natural, că brazilienii nu vorbesc portugheza în așa fel. Leia a postat un mesaj pe contul său de Twitter, însă nu ca să nege acuzațiile, ci ca să ia apărarea presupusei cunoștințe: „Nu cred că este drăguț să vorbiți urât despre portugheza altcuiva… Toată lumea știe că, în Brazilia, nu toată lumea are oportunitatea de a studia.

Un alt mesaj care a fost șters la două minute după postare sună în felul următor: „Hei, oameni! Atât timp cât sunt în companie, nu pot să compromit pe nimeni. Mi-ar plăcea să vorbesc despre tot ce se întâmplă. Și nu sunt de acord cu rasismul de aici, dezamăgitor.

Răspunsul lui Fatou la aceste acuzații este următorul:

M-am gândit la această situație de ceva timp. După ce am luat totul în considerare, am realizat că nu mai pot să țin în mine. Avem o membră în grup numită Leia (Larissa). Este o mare durere de cap pentru toată lumea din companie. De la directorul executiv până la profesori și chiar membre. Ea este întotdeauna cea mai mare problemă, în fiecare secundă din zi se gândește doar la ea însăși. Acesta este un grup. Nu este o artistă solo. Nu se gândește absolut deloc la cei din jurul ei. Face tot ceea ce vrea, fără să se gândească la ceilalți. Totul trebuie să se învârtă în jurul ei. Toată lumea trebuie să îi facă pe plac. Toată lumea trebuie să se gândească doar la ea.

De ce? Pentru că în mintea ei, ea trebuie să fie în centrul atenției mereu. Ai o părere opusă de a ei? Inventează o întreagă poveste în jurul acelui subiect și apoi te face pe tine tipul rău, ca ea să poată fi de fiecare dată victima. Un foarte mix exemplu vă dau. În timp ce așteptam să urcăm pe scena de la Music Bank pentru a cânta „Close to Me”, managerul ne-a spus să facem fotografii separat ca să le posteze pe contul de Instagram al grupului. Am început să fac asta, însă ea apare lângă mine de nicăieri ca să facem poze împreună. I-am spus că nu, că trebuie să le fac separat așa cum făcea fiecare membră și așa cum va trebui să facă și ea. Însă din cauză că am spus nu, a adus vorba despre asta la o întâlnire pe care am avut-o cu directorul nostru.

A folosit această situație pentru a spune că nu o plac și că de aceea nu aș fi vrut să fac poze cu ea. Au existat multe situații de acest gen. Nu doar cu mine, dar și cu celelalte membre. Dar ea întotdeauna pare atât de fixată pe mine și nu înțeleg de ce. Asta s-a întâmplat și foarte recent, după ce am ajuns la dormitoare și Lisa a sunat o persoanăa propiată să îi spună că ne va distruge când iese (asta este ceva ce spune des: „Nu vreau să fiu aici”, „Vreau să plec din acest grup”). Și că oamenii oricum îi vor lua partea pentru că este din Brazilia, apoi a început să râdă foarte tare.

Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva venind de la ea. Am fost șocată cu adevărat pentru că nu aceasta este Lisa pe care mi-o arătase până în acel moment. Am descoperit că de fapt era așa pe la spatele meu. Continuă să învârtă cuvinte și să le folosească împotriva noastră. Are o altă personalitate în fața oamenilor despre care crede că îi vor fi de folos mai încolo. Și le spune ceea ce ar putea fi folosit în avantajul ei ulterior. Manipulează pe toată lumea și am ajuns în punctul în care mă întreb cum de există cineva ca ea.

Alt lucru pe care îl face este să nege cuvinte care în mod clar i-au ieșit pe gură. Deși există 4/5 alți oameni în camere care au auzit-o. Ar nega cu o față serioasă și lucrul ăsta ar înnebuni pe oricine. Când o întrebăm dacă măcar îi pasă de grup, ea răspunde că nu. Se simte prost și este geloasă când alte membre adună mai mulți fani și urmăritori, pentru că ea trebuie să fie mereu în centrul atenției. Dacă nu este, începe să spună că noi nu o plăcem sau că oamenii nu o plac… A spus cu gura ei că fanii pe care îi avem noi acu au fost aduși de ea în fandom. Însă fiecare membră are propriul farmec și propriul talent care atrage oameni.

Are probleme mentale de când era în Brazilia și lua și pastile pentru asta. Însă ea vine pe la spatele meu și le spune oamenilor că le ia din cauza mea. A avut hernie de disc de când era în Brazilia, însă spune că totul a început de când s-a alăturat agenției. Ea spune că este cea mai apropiată de mine, însă fiecare șansă pe care a avut-o a ratat-o vorbindu-mă de rău pe la spate pentru a reveni mai târziu să joace teatru. Asta în timp ce eu am sprijinit-o tot timpul. În fiecare zi.

Apoi am mers în Belgia pentru a ne întâlni fanii de acolo. Iar eu am apucat să îmi revăd familia pentru prima dată în doi ani. Și lucrul acesta, că am mers să îmi văd familia, nu i-a plăcut. De ce să își vadă Fatou familia și ea nu? În loc să se bucure pentru mine la fel ca restul membrelor, ea a început să fie acră. Înțeleg că și ție îți este dor de familia ta. Însă să spui că: „Nici măcar nu am vrut să vin în Belgia, este obositor. De ce Fatou poate să își vadă familia și eu nu? E ridicol.” Apoi intră în casa mea din Belgia și se poartă nerespectuos cu întreaga mea familie. Acela a fost momentul când m-am întors complet împotriva ei. Poți să te porți în felul ăsta cu mine, în fine, dar te atingi de familia mea și mă transform într-o cu totul altă persoană.

De la acea călătorie am început să mă distanțez de ea, până în punctul în care am încetat și să mai interacționez cu ea. Pentru că nu am de gând să mă comport de parcă sunt cea mai bună prietenă cu cineva care îmi tratează familia și pe mine cu lipsă de respect. Însă ea transformă asta, spune că eu o „urăsc” fără motiv și că o hărțuiesc fără motiv. De aceea am explodat în fața ei pe 25 octombrie. Continua să nege totul din nou și din nou, își schimba cuvintele continuu. Am spus o mulțime de cuvinte dure pe care le regret, pentru că nu ar fi trebuit să mă cobor la nivelul ei. Ea nu se gândește niciodată la ce a greșit. În mintea ei, ar putea să facă lucruri oribile oamenilor, însă dacă ei îi fac la fel, asta devine o problemă.

Ea spune că nu am avut niciodată grijă de ea în cei doi ani de când suntem împreună. Dar noi am fost în spatele ei în tot acest timp, ajutând-o cu repetițiile, canto, dansul și expresiile faciale. Venea la noi de fiecare dată când era tristă și încercam tot ce puteam pentru a o face să se simtă iubită, acceptată și apreciată. Dar chestiile astea nu au avut loc în capul ei. Ea trăiește după propriul scenariu. Face pe oricine vrea tipul rău. Dar ea să fie victima în fiecare poveste. Este mai mult fantezie în acest punct.

Nu spun că sunt perfectă. Sunt departe de a fi perfectă și mereu am afirmat asta. Am greșit de multe ori, dar mi-am cerut scuze de fiecare dată. Iar după ce mi-am cerut scuze pentru o greșeală, aceasta nu se mai întâmplă a doua oară. Dar Lisa greșește și face aceeași greșeală la nici două zile mai târziu. Și când te enervezi din cauza asta, spune: „Oh, nu poți să mai fii supărată, mi-am cerut deja scuze.” Da, ți-ai cerut scuze însă nu s-a schimbat nimic la comportamentul tău. De asta scuzele ei par mereu false, vin de parcă ar spune: „Bine, îmi cer scuze ca să nu mai ai ce să mai spui.

Și încă mai sunt multe de zis. Dar pentru cea mai mică urmă de respect pe care o mai am pentru ea, mă voi opri aici. Sper să îți îndrepți comportamentul. Pentru că, dacă așa continui, într-o zi vei întâlni pe cineva care nu va fi la fel de „grațios” precum am fost noi.

2 gânduri despre „O cunoștință declară că Leia este victima bullying-ului în Black Swan + Fatou răspunde într-o postare lungă

 1. roberta456732

  Nu îmi vine să cred ce am citit… Leia este biasul meu… :((. Dacă e adevărat ce a spus Fatou, Leia ar trebui să-ți ceara scuze cu adevărat de la familie (Fatou) de la ea și de la fani ei și încet încet să vadă ce cu a greșit și sa încerce sa se schimbe într-o persoană mai bună cu cei din jurul ei

  Apreciază

  Răspunde
 2. Ana34

  Sincer si eu sunt total deacord! Noi Europenii suntem foarte seriosi in privinta stimei de sine si Fatou este acel gen de persoana! Nu as crede ca ar inventa asta! La fel cum a declarat Somi, Leia cred ca sufera de acea perioada de febra faimei, si are impresia ca totul se invarte in jurul ei! Consider ca este inca prea imatura sa inteleaga gravitatea comportamentului ei!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s