“Now We Are Breaking Up” crește în rating cu cel de-al doilea episod + “Jirisan” ajunge din nou locul 1

Las audiencias de “Now We Are Breaking Up” aumentan para el segundo episodio + “Jirisan” ocupa el primer lugar en su franja horaria

Noua dramă de pe SBS, „Now We Are Breaking Up”, se bucură de atenția publicului!

Pe 13 noiembrie, noua dramă romantică cu Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, a înregistrat o creștere semnificativă a ratingului de audiență față de premiera sa cu o seară înainte. Potrivit Nielsen Korea, cel de-al doilea episod a înregistrat un rating de 8% și un vârf maxim 10,5%.

Noua dramă de pe MBC, „The Red Sleeve”, care este difuzată în același timp, a obținut un rezultat de 5,6% și a ajuns la un punct maxim de 8,2%

Mai târziu, „Jirisan” de pe tvN s-a clasat pe primul loc în intervalul său de difuzare pe toate canalele, inclusiv rețelele publice, cu un rating mediu național de 7,9%.

„Happiness”, tot de pe tvN, dar difuzată în altă oră, s-a clasat pe primul loc în intervalul său de difuzare pe toate canalele prin cablu, cu un rating de 3,3%. „Inspectorul Koo” de pe JTBC a văzut o scădere în rating, înregistrând aseară 1,8%, în timp ce „Chimera” de pe OCN a ajuns la un rezultat de 1,0%, marcând o scădere față de episodul trecut.

În cele din urmă, „Young Lady and Gentleman” de pe KBS 2TV a rămas cea mai vizionată dramă de sâmbătă, obținând un rating la nivel național de 28,2%.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s