Jeon Somi dezvăluie că a suferit de „febra celebrității” după ce a debutat în I.O.I

Jeon Somi vorbește despre perioada în care a suferit de „febra celebrității”.

Artista a fost invitată să participe la un interviu pentru MMTG, acolo unde s-a întâmplat să vorbească despre o perioadă mai puțin plăcută din cariera ei. Așa cum mulți știu, febra celebrității este atunci când o persoană faimoasă se comportă de parcă totul i se cuvine și nu mai ține cont de meritele sau sentimentele celorlalți.

Am avut febra celebrității după ce am debutat în I.O.I. Cred că fiecare celebritate a experimentat asta măcar o dată. Devii obișnuit cu ideea că mereu are cineva grijă de tine. Am crezut că trebuie să arăt perfect 365 de zile pe an, fără pauză. Așa că am crezut că este de datoria celorlalți să aibă grijă de mine. Nu mai știam diferența dintre a cere un favor și a spune „fă asta pentru mine~”. Cred că mă comportam așa în mod inconștient.

Când prezentatorul a întrebat-o despre momentul în care a realizat febra celebrității, Somi a răspuns:

Atunci când debutezi, apare măcar un zvon, cât de mic. Indiferent de adevăr, va circula ceva prin presă, cum ar fi faptul că nu te-ai aplecat în semn de respect. Eu sunt o persoană care practică taekwondo. Practic artele marțiale. Așadar, mi-am dat seama brusc și m-am gândit: „Chiar mi-am pierdut mințile de mă comport așa?” și mintea mi s-a limpezit.

Somi recunoaște că nu este mândră de aceste momente, însă fiecare învață din greșelile sale și faptul că a recunoscut asta pentru ca alți idoli tineri să realizeze că este un comportament greșit este de admirat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s