MONSTA X surprinde cu fragmente muzicale pentru „No Limit” + noi teasere impresionante

Noul album „No Limit” al trupei MONSTA X arată talentul muzical desăvârșit al membrilor săi! Puteți asculta fragmente muzicale aici.

Au mai rămas puține zile până când trupa MONSTA X va reveni pe scena muzicală din Coreea de Sud cu mini-albumul intitulat simbolic „No Limit” . Este pentru a doua oară când Joohoney scrie melodia de tilu, dar, de această dată, pe album nu apare Shownu, liderul trupei, aflat în armată.

I.M și Joohoney s-au implicat total în acest nou album, impunând stilul lor muzical, care de multe ori experimenteză sunete noi, originale și atractive. Ne așteptăm ca și de această dată versurile să conțină mesaje explicite.

La ascultarea noilor fragmente muzicale, putem descoperi deja un stil puternic, agresiv și extrem de provocator/ cu cuvinte interzise minorilor. Primele melodii par mai puternice, în „Mercy” vocea pătrunzătoare a lui Kihyun imploră milă, iar „I Got Love” oferă o surpriză uriașă și o transformare pe măsură a vocii lui Minhyuk (melodia pare făcută special pentru el).

Au mai rămas câteva zile și vom putea asculta noile piese pe îndelete (19 noiembrie este data lansării noului album). Vă invităm să urmăriți fragmentele din melodii și ultimele fotografii concept răvășitoare:


 

Sursa: allkpop

5 gânduri despre „MONSTA X surprinde cu fragmente muzicale pentru „No Limit” + noi teasere impresionante

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s