Wonho s-a prăbușit pe scenă + a revenit pentru a-și încheia concertul cu succes

Emoțiile și surmenajul l-au făcut pe Wonho să leșine pe scenă la concertul său solo. Idolul a revenit însă pentru a încheia cu succes un concert unic!
În 13 și 14 noiembrie, Wonho a susținut primele sale concerte offline  din cariera lui solo, sub motto-ul „WE ARE YOUNG„.

În prima zi, au fost momente prime de emoții, mai ales atunci când idolul a cântat melodia „WENEED„, inspirată de momentele în care acesta nu știa dacă va mai reveni să cânte pe scenă în fața fanilor săi.  La final, Wonho a plâns pe scenă, fiind încurajat de fanii săi.

Despre spectacol se pot spune numai lucruri minunate. Wonho a dansat mai tot timpul cu echipa lui și a avut costume noi și originale, cu mulți pantaloni de piele sau bluze transparente, care i-au dezvăluit trupul sculptat și i-au făcut mișcările și mai senzuale.  A fost un efort uriaș pentru idol, care întotdeauna vrea să dea tot și peste ce poate pentru a oferi un show peste așteptări, plin de energie și fără prea multe pauze.

Image

A doua zi de concert s-a dovedit însă prea mult pentru Wonho, care a căzut pe scenă din cauza epuizării, fiind dus de către bodyguarzi în culise, sub privirile îngrozite ale fanilor.

O echipă de medici a venit imediat în ajutorul său, în timp ce Soyou, care fusese și ea invitată special la show, a urcat pe scenă mai devreme decât trebuia și a cântat timp de 20 de minute, asigurându-i pe fani că Wonho este bine. Aveți mai jos o fotografie făcută de cei doi înainte de concert.

May be an image of 2 people and indoor

Deși medicii au vrut ca Wonho să termine concertul, el a refuzat și a urcat după 50 de minute din nou pe scenă, spunându-le fanilor că a leșinat pentru că a hiperventilat și că nu are probleme de sănătate, rugându-i să nu își facă griji și să se bucure de show în continuare.

Wonho a încheiat concertul așa cum o făcea tradițional pe vremea când era în trupa MONSTA X, scoțându-și bluza, și dezbrăcând în glumă și o parte din dansatorii săi.

Image

Image

Image

May be an image of one or more people

May be an image of 1 person

 

Sursa: twitter

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s