Elle Fanning și Leonardo DiCaprio s-au entuziasmat la întâlnirea cu actorii din „Squid Game”

기사 대표 이미지:[SBS Star] Elle Fanning Shares How Excited Her & Leonardo DiCaprio Were to See Squid Game Cast

„Squid Game” mania! Elle Fanning a povestit la emisiunea lui Jimmy Kimmel cum au reacționat ea și Leonardo DiCaprio când i-au văzut pe actorii din K-drama „Squid Game”.

Ell Fanning a fost la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” din 16 noiembrie (ora locală) și a povestit despre apariția ei recentă la Gala LACMA Art+Film care a avut loc la Los Angeles recent. 

Elle Fanning a spus încântată: „Sunt o fană înfocată a „Squid Game”. Iubesc „Squid Game” și echipa din „Squid Game”era acolo. Deci, a fost decizia mea să fac un selfie cu ei. Eram așa de entuziasmată. Sunt actori atât de buni. Am reușit să fac un selfie cu ei.”  

Elle Fanning

Apoi, Elle Fanning a spus că este prietenă cu modelul american Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio: „O știu pe Cami bine, deci s-a întâmplat să fiu pe lângă Leo pentru ceva timp. Amândouă iubim „Squid Game” și am luat-o razna când am văzut actorii din „Squid Game”.” 

Ea a continuat: „A fost interesant pentru că Leo era lângă noi în acel moment. La început, am stat tăcuți așa ‘Hai să fim cool, naturali!’ Dar apoi, la un moment dat, am început ca: ‘Oh Doamne! Sunt actorii din „Squid Game”!'” 

Apoi a încheiat: „Atunci, ochii lui Leo s-au mărit și a spus ‘Sunt chiar ei?! Unde, unde?’ Și el a fost extrem de bucuros să îi vadă.” 

La finalul galei respective,  Elle Fanning a postat pe contul ei de Instagram câteva poze cu actorii din”Squid Game” și a scris: „Un moment cheie al serii.” 

În aceeași zi, actorul principal din ‘Squid Game’, Lee Jung Jae, a postat la rândul său o poză cu Leonardo DiCaprio. 


 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s