Membrele Billlie dezvăluie prin ce a trecut fiecare înainte de a debuta

Image

Membrele trupei Billlie au dezvăluit calea fiecăreia pe care au urmat-o să ajungă idoli!

Siyoon a povestit că prima ei apariție la TV a avut loc când avea 4 ani. Ea a apărut la emisiunea „Star King” de la SBS, care era o emisiune populară pe acele timpuri, iar ea a evoluat ca membră Baby Wonder Girls. „Pe atunci, producătorul emisiunii m-a întrebat pe mine și pe părinții mei, dacă doresc să merg la o academie, și eu am acceptat, iar acolo am învățat să cânt și să dansez.”

În timp ce mergea la școala medie, ea a mers pentru prima dată la audiții, astfel a ajuns la Mystic Story. „Cred că așa mi-a fost soarta. Anul următor am fost aleasă ca una din stagiarele care vor debuta. M-am antrenat timp de trei ani pentru a deveni idol” – a dezvăluit Siyoon.

Image

Soohyun a fost următoarea ce a povestit despre calea ei: „În anul 2014, pe când învățam la școala medie, am mers la prima mea audiție și am ajuns la Mystic Story. A fost prima agenție care m-a acceptat. Am fost stagiară pentru aproximativ 7 ani înainte de a debuta.”

Image

Moon Sua a avut cea mai lungă cale: de la stagiară la YG Entertainment, membră a „Future 2NE1”, participantă la „Unpretty Rapstar”, până la debutul în trupa Billlie. Ea a povestit că a început încă din școala elementară. „Doi ani în urmă mă antrenam din greu și atunci m-am întrebat dacă are rost să continui. Mystic Story a fost ultima mea opțiune. Din fericire, am trecut cu bine programul de antrenament și am fost aleasă pentru debut. Am fost stagiară timp de doisprezece ani.”

Image

Tsuki a povestit că a venit în Coreea fiind adolescentă, la 14 ani. La început, ea a întâmpinat dificultăți din cauza barierei lingvistice, dar cu timpul s-a adaptat la noile condiții.

Image

Haram a dezvăluit că, la început, ea nu și-a dorit să devină idol, ci să învețe. „Nu am reușit să fiu acceptată la colegiu și am decis să încerc norocul în această direcție. Mi-am pus scopul să debutez cu orice preț. Când am aflat că Mystic Story ofereau audiții, am decis să lucrez mult să ajuns în echipă.”

„La audiție am depus toate eforturile, doar să fiu acceptată. Apoi m-am antrenat pentru un an înainte de a debuta în Billlie.” – a concluzionat Haram.

Image

Haruna a dezvăluit că și-a dorit să ajungă idol când a văzut pe alții la televizor. „Am văzut idolii kpop și mi-am spus că vreau să fiu ca și ei. De atunci, acesta a fost visul meu. Din fericire, am reușit să-mi văd visul realitate, ca membră Billie.”

Image

sursa: deerzone via ig

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s