Zvonurile despre bullying ale lui Chorong au fost dovedite false+internauții vor o pedeapsă mai aspră pentru acuzatori

Astăzi a fost dezvăluit faptul că acuzatorul inițial care a acuzat-o pe Chorong din APINK de bullying a fost trimis în judecată sub acuzația de șantaj pe baza unor informații false.

Pe 22 noiembrie, firma de avocatura Taelim, care o reprezintă pe Chorong, a lansat o declarație care dezvaluie că acuzatorul inițial care a acuzat-o de hărțuire a fost trimis in judecată. Firma a declarat: “Acuzatorul a trimis e-mailuri ce conțineau informații false despre viața personală a clientei noastre multor reporteri în martie 2021. El apoi a insistat ca ea să se retragă din industrie după ce a informat-o despre ce a făcut. Ca reprezentanți legali al clientului nostru, i-am trimis o scrisoare de încetare și renunțare, oricum, el nu s-a oprit din răspândirea informațiilor false. Ca rezultat, l-am dat in judecată pe 1 aprilie 2021.”

Firma de avocatură a explicat că poliția a investigat cazul ca să descopere adevărul din spatele acuzației prin interviuri ale cunoscuților comuni ai lui Chorong și acuzatorului. Firma de avocatură a confirmat: “În plus, poliția a concluzionat, de asemenea, că interogatoriul nu a confirmat dacă agresiunea reală a avut loc în ciuda investigației lor”. Firma de avocatură Taelim a mai adăugat: “Din nou, pledăm să nu răspândim niciun zvon sau informații exagerate până când cazul nu va fi închis. Vom lua măsuri legale stricte dacă se întâmplă să răspândiți acuzații bazate pe zvonuri nejustificate online”.

Cu vestea că acuzatorul inițial a fost trimis în judecată pentru șantaj pe baza unor informații false, internauții au devenit furioși, deoarece cântăreața a primit multe reacții negative de la acest zvon. Ei spun că acuzatorii falși trebuie să se confrunte cu consecințe mai dure.

Internauții au comentat:

Sună atât de drăguț când vorbește.”

Unde sunt toți oamenii care m-au înjurat pentru că am protejat-o pe Chorong? Acest acuzator a sunat fals de la început. Este ciudat cum acuzatorul nu a spus nimic în ultimii 10 ani și apoi a dezvăluit brusc această acuzație când există atât de multe controverse despre hărțuirea școlară.”

Oamenii care inventează zvonuri false trebuie pedepsiți mai aspru pentru a împiedica alți oameni să o mai facă.”

“Persoana care răspândește informații false chiar are nevoie de o pedeapsă severă. Chorong care nu a greșit cu nimic a trecut prin atât de mult stres și numele ei a fost defăimat.”

Dacă ceea ce a spus această persoană este fals, atunci trebuie să fie pedepsit cu adevărat.”

“Este corect ca cineva să doboare reputația unei celebrități prin răspândirea de informații false? Chiar nu înțeleg astfel de oameni. Sper că procesul se va termina cu bine..”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s