Park Shin Hye și Choi Tae Joon se căsătoresc + cuplul așteaptă primul copil!

Breaking: Park Shin Hye And Choi Tae Joon Announce Marriage And Pregnancy

Park Shin Hye și Choi Tae Joon au dat vești bune fanilor!

Cei doi actori au început să formeze un cuplu de la sfârșitul anului 2017, iar în martie 2018 și-au făcut publică relația.

Pe 23 noiembrie, agențiile acestora, SALT Entertainment și Santa Claus Entertainment, au anunțat că cei doi se vor căsători pe 22 ianuarie 2022 în Seul, iar nunta va fi privată. Totodată, agenția lui Park Shin Hye a anunțat că aceasta este însărcinată.

Mai jos aveți declarația actriței:

„Bună. Sunt Park Shin Hye. E din ce în ce mai frig zilele acestea. Sunt curioasă dacă toată lumea e bine și sănătoasă.

Acum câteva zile, făceam curățenie prin casă și am găsit contractul cu prima mea agenție de acum 20 de ani. Eram în clasa a 6-a și am devenit actriță în al doilea an de gimnaziu. Într-o clipă, 18 ani au trecut. Am simțit că timpul chiar zboară rapid.

Multe persoane mi-au fost alături de-a lungul copilăriei mele și datorită dragostei și sprijinului voastre am reușit să devin o actriță care poate să prezinte laturi diferite în multe producții. Deseori am fost fericită în fața camerei, dar ori de câte ori mi-a fost greu, fanii au fost cei care mi-au dat putere și curaj. Fiecare vorbă de încurajare m-a făcut să mă adun și să stau în fața camerei.

Așa că am emoții mari să vă împărtășesc aceste vești azi și, pe de o parte, sunt îngrijorată că ați putea fi foarte surprinși de ele. Dar tot am vrut să fiți primii care află.

Mă voi căsători cu persoana cu care am o relație de mult timp. Aceasta reprezintă un mare sprijin de foarte mult timp și a acceptat toate defectele pe care le are omul Park Shin Hye. Aș vrea să încep o nouă viață, fiind măritată cu el.

Și deși sunt precaută când vă spun asta, pentru că este foarte devreme, dar am fost binecuvântată cu un copil. Am vrut să vă spun înaintea oricui. Vă voi arăta o latură pozitivă după ce îmi voi întemeia familia.

Vă mulțumesc pentru că mă sprijiniți și iubiți chiar dacă am lipsuri. Va dura ceva timp, dar voi lucra din greu să revin ca o mare actriță în curând, astfel încât să nu trebuiască să așteptați mult timp. Vă rog ca până atunci, să rămâneți sănătoși și îmi voi încheia scrisoarea aici.”

Mai jos aveți declarația actorului:

„Bună. Sunt Choi Tae Joon.

Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțin de mult timp, trăiesc fiecare zi cu recunoștință.

Cu inima care îmi bate tare, scriu această postare pentru a împărtăși câteva vești pe care aș vrea să le aflați primii. Am experimentat multe emoții și am avut o relație specială cu cineva vreme îndelungată. E ca o supraviețuitoare pentru mine care m-a învățat fără cuvinte să zâmbesc larg când sunt fericit și să plâng când sunt trist. Acum, am dori să depunem jurămintele de căsătorie și să lăsăm această dragoste, de care sunt foarte recunoscător, să dea roadele.

Și chiar dacă sunt precaut, vreau să vă împărtășesc că am fost binecuvântați cu un copil în timp ce ne pregăteam pentru următorul capitol din viețile noastre.

Poate că veți fi surprinși de aceste vești neașteptate, dar am vrut să aflați primii, așa că vă împărtășesc sentimentele mele chiar dacă nu știu să exprim bine în scris.

Acum, vă voi arăta latura mea responsabilă ca membru al familiei, iar ca actor vă voi întâmpina cu proiecte pe măsura așteptărilor voastre.

Vă mulțumesc pentru că ați citit această postare lungă.”

 

Felicitări noilor părinți!

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Park Shin Hye și Choi Tae Joon se căsătoresc + cuplul așteaptă primul copil!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s