RBW Entertainment își cere scuze pentru simbolul problematic de pe hainele lui Goeun din PURPLE KISS din noile fotografii

RBW Entertainment își cere scuze pentru ținuta purtată de Goeun din PURPLE KISS în fotografiile pentru „2022 Season’s Greetings”.

Ținuta aleasă pentru Goeun a supărat internauții, care au observat un simbol nazist sub emblema US Air Force de pe piept. Observând greșeala, agenția a șters postarea inițială și a înlocuit insigna cu una nouă, însă fanii și-au dorit o declarație oficială.

RBW Entertainment a declarat: „Ne cerem sincere scuze pentru probleme cauzate de ținuta lui Goeun din PURPLE KISS pentru 2022 Season’s Greetings. Ne cerem scuze pentru că nu am inspectat hainele și accesoriile cu atenție înainte ca artista noastră să le poarte în timpul filmărilor. În această privință, responsabilitatea este a noastră pentru că nu am controlat totul în detaliu și vom încerca să avem mai multă grijă la aceste evenimente istorice sensibile. Vrem să clarificăm că această situație nu este vina artistei noastre.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s