Agenția DR Music lansează o declarație cu privire la conflictul dintre membrele BLACKSWAN

Black Swan member Fatou's denial statement after accusations of bullying  Leia deleted

Agenția DR Music lămurește fanii care speculează un conflict între Leia și Fatou din BLACKSWAN.

BLACKSWAN este în prezent un grup compus din patru membre, acestea fiind Fatou, Leia, Youngheun și Judy.

În data de 20 noiembrie, agenția DR Music a lansat o declarație oficială pentru a lămuri curiozitatea și confuzia publicului:

Bună ziua. Aici este DR Music. Aceasta este declarația noastră oficială cu privire la problemele recent apărute în cadrul grupului BLACKSWAN.

În prezent, trupa se află în mijlocul desfășurării unor activități promoționale pentru albumul „Chase to Me”, care primește deja multă apreciere. Pentru acest lucru, suntem sincer recunoscători fanilor LUMINA. BLACKSWAN este un grup la început de drum, care a reușit să primească faimă ca fiind un grup K-Pop de diferite naționalități, culturi și limbi. Deoarece este o trupă diversificată, necesită mult respect și înțelegere a opiniilor, fiind o excepție în comparație cu alte trupe K-Pop.

Tot personalul agenției își cere sincere scuze după ce problemele acestea interne din cadrul grupului au fost răspândite mai departe fanilor, de parcă ar fi toate adevărate. Atunci când niște persoane care provin din medii diferite poartă o discuție, pot exista adesea mici neînțelegeri. Cu toate acestea, o ceartă constructivă poate ajuta echipa să ajungă la cel mai bun nivel al ei, nicidecum să creeze zvonuri legate de hărțuire și discordie în cadrul trupei.

În ultimul timp, am avut multe discuții cu membrele trupei. Prin acest incident, ne-am dat cu toții seama cât de importanți suntem unii pentru ceilalți. De asemenea, ne-am jurat din nou că va exista înțelegere până la finalul activităților promoționale pentru album. Le mulțumim tuturor fanilor LUMINA care iubesc și admiră trupa. Cu ocazia acestor activități promoționale, Leia și Fatou vor demonstra faptul că prietenia lor nu s-a schimbat.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s