[CCC ] Seo Ye Ji începe filmările, în ciuda scandalurilor legate de abuz emoțional, fals, hărțuire și atitudine autoritară

Articolul: „4 controverse” Seo Ye Ji, revenire după 7 luni… Încep filmările pentru „Eve’s Scandal”

Sursa: Maeil Economy

Seo Ye Ji a anunțat revenirea în industria divertismentului după 7 luni de la controverse.

Potrivit rapoartelor, noua ei dramă tvN de tip „chaebol” „Eve’s Scandal” a început să fie filmată serios pe 21, Seo Ye Ji având rogramat să înceapă filmările pe 24.

„Eve’s Scandal” este o melodramă romantică care tratează povestea procesului de divorț al unui chaebol de 2 trilioane de woni care a dat Coreea peste cap. Seo Ye Ji va filma alături de actorii Lee Sang Yeop, Yoo Seon și Park Byung Eun.

Seo Ye Ji va prelua rolul lui ‘Lee Ra El’, o protagonistă feminină care s-a născut dintr-un tată genial și dintr-o mamă frumoasă, dar care se transformă într-un personaj cu farmec fatal după ce a avut parte de un trecut nefericit.

Seo Ye Ki a câștigat popularitate anul trecut cu drama tvN de succes „Psycho But It’s Okay”, dar  a fost nevoită să renunțe la drama OCN „Ireland” și a anunțat o pauză după diverse controverse legate de abuz emoțional, falsificarea experienței ei academice, „ gapjil [abuz de personal] ‘și atitudine autoritară.

În ciuda scandalurilor, Seo Ye Ji și-a arătat puterea câștigând „Premiul pentru popularitate” la Premiile Baeksang.

În iunie, la două luni după o serie de scandaluri și fără nicio clarificări sau scuze, Seo Ye Ji a distribuit o postare pe cafeneaua fanilor unde a scris de mână: „trebuie să fie grozav să ai pe cineva în care ai încredere” care a atras atenția.

[+3,379, -62] Oamenii de gunoi ca ea trebuie să fie îndepărtați din industrie. Cu cât de prost este caracterul ei, este doar o chestiune de timp până când va mai scoate un „gapjil”
[+1,892, -13] Este mai uimitor că există producători și scriitori încă dispuși să o distribuie.
[+1,120, -6] A fost cu adevărat necesar? Când sunt atâtea alte actrițe..?
[+886, -11] Nu mai vreau să văd gunoiul acela. Dați-o afară!
[+769, -10] Pur și simplu nu înțeleg radiodifuzorii care continuă să distribuie oameni ca ea
[+235, -3] Lumea devine din ce în ce mai înfricoșătoare… ea este o figură publică, dar îi lipsește moralitatea la acest nivel și totuși stă în fața publicului de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Merge doar să arate ce fel de persoană este..
[+167, -4] Nici măcar cea mai mică curtoazie sau considerație pentru telespectatori… chiar există o astfel de lipsă de actrițe care să o înlocuiască?
[+135, -1] Glumește tvN acum??
[+118, -2] Ea nu și-a lămurit niciodată niciunul dintre scandalurile ei, dar tot ei au ales-o? Producătorii din spatele acestui lucru sunt mai suspicioși…
[+61, -11] Chiar și Kim Seon-ho a fost dat afară din dramele sale până când Dispatch și-a clarificat scandalul, dar ea se târăște fără să clarifice nimic? Este aceasta o comedie?


Sursa

Un gând despre „[CCC ] Seo Ye Ji începe filmările, în ciuda scandalurilor legate de abuz emoțional, fals, hărțuire și atitudine autoritară

  1. mariagrafu

    Personal eu ma uit la seriale pentru poveștile lor nu neapărat pentru actori la început, însă sunt cazuri in care incep sa îndrăgesc actorii cu timpul .. însă sper ca ea să nu aibă probleme cu această drama din cauza problemelor ei personale ….

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s