„Rush Hour”: MONSTA X bate recordurile devenind grupul K-pop care câștigă cel mai rapid un show + reacția fanilor

„Grăbiți” către un nou record! Cu „Rush Hour”, MONSTA X devine grupul K-pop care obține în cel mai scurt timp din istorie un trofeu la un show muzical.

MONSTA X s-a întors cu cel de-al zecelea mini-album „No Limit” și piesa de titlu „Rush Hour” produsă de Joohoney. Și, în timp ce această revenire are doar cinci membri, de când liderul ei, Shownu, a plecat în armată, fanii și grupul s-au unit pentru a face cea mai memorabilă revenire a lor de până acum! 

Mai întâi am văzut MONSTA X incorporând meme-ul cu frigărui de miel al lui Shownu în punctul cheie al coregrafiei lor cu Minhyuk, liderul temporar,  care a repetat cât de mult le este dor de el. 

Apoi, fanii au ajutat grupul să câștige prima emisiune muzicală pentru „Rush Hour”, care a făcut deja istorie în K-pop. Unii au simțit că leșină, alții și-au adus aminte de momentele grele, alții au fost mândri de Joohoney iar unii au spus că acesta este doar începutul.

Albumul a dominat, de asemenea, mai multe topuri precum Hanteo și VIBE Domestic Chart. „No Limit” și a devenit, de asemenea, primul lor album care a intrat în toate topurile majore din Coreea de Sud și  care pentru prima dată a intrat în topurile muzicale FLO.

În plus, idolii au câștigat imediat cu „Rush Hour”, la „The Show” de la SBS MTV din 23 noiembrie. Sunt primul grup K-pop care a câștigat într-un spectacol muzical în decurs de patru zile de la data revenirii. Fanii au mai subliniat că emisiunea „The Show” urmărește topurile și punctele digitale de sâmbătă până vineri, ceea ce înseamnă că Monsta X a câștigat cu mai puțin de o zi de la lansare. Victoria este foarte specială, deoarece „Rush Hour” a fost realizat de Jooheon.

Fanii și non-fanii deopotrivă au sărbătorit în tendințe cu #RushHour1stWin. Un utilizator Twitter a împărtășit: „Cu mai puțin de o zi de urmărire în topurile muzicale, #MONSTAX a câștigat #RushHour1stWin la The Show săptămâna aceasta, iar Monbebes este cu siguranță MVP-ul pentru această victorie.” Un Monbebe a comentat: „DIN LUPTA PENTRU A OBȚINE LOCUL I. LA A FI DINTRE CEI MAI RAPIZI.” Un alt fan a postat: „Sunt atât de mândru de voi băieți, Jooheon sărbătorește mult pentru că melodia voastră și toată munca grea a lui Monstas a meritat! Vă iubesc atât de mult pe toți.” Monbebes a găsit, de asemenea, reacția lui Jooheon îndrăzneață, în timp ce le-a mulțumit fanilor: „Uite cât de profund recunoscător este Jooheon, felicitări din nou, ați meritat-o și vă mulțumesc pentru crearea unei piese de titlu atât de uimitoare!”

Între timp, idolii și-au adjudecat și al doilea premiu muzical pe 24 noiembrie.

Felicitări MONSTA X!

 

Sursa

4 gânduri despre „„Rush Hour”: MONSTA X bate recordurile devenind grupul K-pop care câștigă cel mai rapid un show + reacția fanilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s