Cha Hakyeon devine un ofițer de poliție pentru drama „Bad And Crazy”

Cha Hak Yeon Transforms Into Upright Police Officer In Upcoming Drama “Bad And Crazy”

Drama de vineri-sâmbătă de la tvN, „Bad and Crazy”, dezvăluie primele imagini cu Cha Hakyeon (N din VIXX) în noul rol!

„Bad and Crazy” este o dramă scrisă de Kim Sae Bom și a cărei director este Yoo Sun Bong, care au muncit împreună și pentru drama de la OCN „The Uncanny Counter”. Cu actori precum Lee Dong Wook, Wi Ha Joon, Han Ji Eun, Cha Hakyeon și alții, drama va dezvălui evenimentele ce se vor întâmpla după ce Ryu Soo Yeol, un tip rău dar capabil, îl întâlnește pe K, o persoană ce își iese din minți când vine vorba de justiție.

Cha Hakyeon joacă rolul lui Oh Kyung Tae, care este atât de bun la inimă încât lumea se întrebă cum poate să existe o astfel de persoană. De asemenea, el este foarte responsabil și devotat justiției. Pentru Oh Kyung Tae, un ofițer de poliție este un erou care vine să salveze situația indiferent de problemă. Văzându-și visul de a deveni ofițer de poliție realitate, Oh Kyung Tae decide să-și pună viața în mâinile justiției decât să se conformeze cu o autoritate coruptă.

În noile poze dezvăluite, Cha Hakyeon se prezintă ca un ofițer de poliție la începutul carierei, purtându-și uniforma perfect și curată, iar privirea blândă și zâmbetul cald captivează privirile publicului.

O altă imagine îl prezintă pe Oh Kyung Tae observând intens ceva. Fiind o persoană afecțioasă, el mereu este ochi și urechi pentru orice tip de dificultate. În dramă, Oh Kyung Tae va înfrunta o situație neașteptată după ce un copil va cere ajutorul lui pentru a găsi mama dispărută. Spectatorii se așteaptă să îl vadă pe Cha Hakyeon într-o ipostază matură, potrivită caracterului pe care îl joacă.

Cha Hakyeon a dezvăluit: „Fiind cel mai tânăr ofițer de poliție, Oh Kyung Tae este exprem de onest și pur, dar destul de serios când vine vorba de un caz. După ce am venit din armată, mi-am dorim să îmi cresc părul, dar l-am scurtat pentru a crea o imagine ce se potrivește cu Oh Kyung Tae.”

Drama „Bad and Crazy” va avea premiera pe data de 17 decembrie, după ultimul episod al dramei „Hapiness”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s