#Scammys și “BTS deja au câștigat” a fost în trenduri în toată lumea pe Twitter de când fanii au aflat că BTS au doar o nominalizare la Grammy

Pe 23 noiembrie, The Grammys, cea mai cunoscută ceremonie de premii muzicale din întreaga lume, a anunțat nominalizările pentru cea dea 64-a gala anuală de premii Grammy.

La scurt trimp după ce nominalizările au fost anunțate, „#Scammys” și „BTS already won” au fost în trending în toată lumea după ce fanilor BTS nu le-a venit să creadă că grupul K-pop a fost nominalizat doar pentru un premiu: Cea mai bună performanță în duo/grup.

Asta s-a întâmplat pentru că mulți cred că BTS merită să fie nominalizați pentru alte numeroase categorii, 2021 fiind cel mai de succes an pentru grup. BTS au bătut multiple recorduri, iar albumul și melodia lor au avut cel mai bun rezultat în topul Billboard, dar nu au primit o nominalizare pentru “Song of the year” sau “Album of the year”.

Așa că, mulți fani și-au exprimat părerea despre nominalizările de la Grammy pe Twitter.

 

Mulți au spus că membrii BTS nu au nevoie de un Grammy cu recordurile lor, iar impactul global vorbește de la sine, cum ei se pregătesc de 4 concerte consecutive la SoFi Stadium în Los Angeles, California.

Sursa: allkpop

5 gânduri despre „#Scammys și “BTS deja au câștigat” a fost în trenduri în toată lumea pe Twitter de când fanii au aflat că BTS au doar o nominalizare la Grammy

 1. mariagrafu

  ARMY ar trebui sa nu se mai bage … si asa majoritatea artiștilor de la Grammy nu sunt cunoscuți nici in jumătatea membrilor BTS ( aici ma refer la artiști cunoscuți doar in america sau america latină )

  Apreciază

  Răspunde
  1. cherry

   Mie mi se pare foarte normal să comenteze lumea. Până și presa publică, billboard, artiști cunoscuți etc. au criticat Grammy pentru că nu i-au nominalizat pe BTS la mai multe categorii.
   Grammys merită să fie criticat și pentru că nu l-au nominalizat pe The Weeknd și Harry Styles.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Alina

  Nimic nou din moment ce fanii lor se plang ptr orice. Si daca s-ar uita cineva crucis la ei ar face isterie in masa, daramite ptr un Grammy. Doar se stie cat de importante sunt premiile ptr ei, le insiruie peste tot, de cate ori au ocazia.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s