Im Soo Hyang confirmă că va juca împreună cu So Ji Sub și Shin Sung Rok

Im Soo Hyang Confirmed For New Drama Starring So Ji Sub And Shin Sung Rok

Im Soo Hyang va juca alături de So Ji Sub și Shin Sung Rok într-un nou serial.

Pe 25 noiembrie, MBC a anunțat că Im Soo Hyang a fost distribuită în viitoarea dramă „Dr. Lawyer.” Este o dramă despre a face dreptate, având în rol principal un chirurg de geniu care devine avocat după ce e acuzat de malpraxis medical și care a pierdut totul dintr-o operație inventată. Al doilea personaj principal este un procuror de la Departamentul de Crime Medicale, care el își pierde singura familie și persoana iubită prin acea intervenție chirurgicală. Împreună, ei îi pedepsesc pe cei care cred că importanța vieții unei persoane poate fi clasificată în funcție de bogăția și puterea lor și mângâie victimele care au fost nedreptățite.

Anterior, So Ji Sub a fost confirmat în rolul principal al avocatului acuzat de malpraxis medical, Han Yi Han, iar Shin Sung Rok în rolul CEO-ul Jayden Lee. 

Im Soo Hyang va prelua rolul procurorului Geum Seok Young de la Departamentul de Crime Medicale al Procuraturii Districtului Central din Seul. Ea are convingerea fermă că infractorii sunt reabilitați nu prin iertare și clemență, ci prin pedepse. Cât despre inculpații care sunt cu adevărat nevinovați, ea este mai dornică să-i declare nevinovați decât chiar și propriii lor avocați.

„Dr. Lawyer” va fi difuzat în 2022.

 

Sursa: Soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s